Fem dybfrosne fredagslinks

Fem dybfrosne fredagslinks

For dælan da. Jeg gik lige en tur med hundi her til morgen, og at kalde vejret for hundekoldt er vel både relevant og sandfærdigt. Dels er frysende vejr til hunde velsagtens hundekoldt, og dels husker jeg stadig tilbage på 2011, hvor jeg kørte med hundeslæde ved Sisimiut, Grønland.

Der lærte jeg nogle dejlige mennesker at kende, da jeg var på ti dages ”turne”. Her holdt jeg kurser i e-handel for grønlandske købmænd, som skulle omstille sig til at sælge varer via Pisisa, der drives af kæden KNI A/S. Nå, jeg håber det går godt med webshoppen for mine grønlandske venner.

Temperaturen deroppe var noget koldere, end det vi oplever på danske breddegrader i dag. Da jeg var i Ilulissat, kan jeg huske at termometeret stod på minus 28 grader. Så er det s’gu koldt! Til gengæld fik jeg den smukkeste dag over dem alle med blå himmel, sol og et uforglemmeligt syn ud over Diskobugten.

28 minusgrader var der også i Nyborg Lynfrost hvor jeg arbejdede som lagerfætter. Her ekspederede jeg ordrer til Coops butikker. Det hed FDB dengang. Jeg drønede rundt på en løftevogn og pakkede rullevogne og paller med flutes, ænder, kødboller, vaffelis, lam og meget andet lækkert.

Tak til Martin Bo

I dag passer jeg mit job i Bojsen IT. Her hjælper jeg små og mellemstore virksomheder med WordPress hjemmesider og Google optimering, også kaldet SEO. Jeg sidder indenfor, har varme på radiatoren og jeg hører hverken slædehunde eller trucks. Desværre.

I dag er det fredag, og det er traditionen tro ensbetydende med fredagslinks. I dag har Martin Bo Petersen beriget os med gode forslag til fredagslinks. Stor tak til dig, Martin Bo. Det er altid hyggeligt når læserne blander sig med gode ideer.

De links, som Martin Bo har sendt, handler om så forskellige emner som glutenfri opskrifter, økologiske frø, lydbøger, tips til køkkenhaven samt et gratis renseprogram til computeren.

https://glutenfrimagi.dk: Her kan du læse en spændende blog, der handler om cøliaki, og hvor man lever med glutenfri produkter.

https://fantastiskefroe.dk: Har du brug for økologiske frø til din køkkenhave? Så bestil dem online her.

https://nota.dk: Nota er et bibliotek og videncenter, der hjælper med bøger og læsning for mennesker med syns- og læsehandicap.

http://persilleshjemmedyrk.dk: Selv om du bor på førstesal, kan du sagtens dyrke din egen køkkenhave. Se hvordan hos Persille.

https://privazer.com: Privazer et et program til computeren, der hjælper med at rense for skidt og møg.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.