Fem dvaske fredagslinks

Fem dvaske fredagslinks

Har du overskud til at blive frivillig i en eller anden sammehæng? Så synes jeg bestemt at du skal gå på jagt efter en forening eller lignende, hvor din frivillige indsats er stærkt efterlyst. Det er nemlig igennem frivilligt arbejde, at mange foreninger hænger sammen.

Dette er tydeligt kommet til udtryk i år, hvor forskellige festivaler har manglet frivillige til at løfte arbejdsbyrden i flok. Nogle steder har man aflyst en begivenhed på grund af manglende frivillige kræfter, mens man andre steder har købt sig til hjælp for at gennemføre en event.

Den frivillige indsats er en kæmpestor hjælp for foreningerne i det danske land, og hvis du synes du har ressourcer til at yde en frivillig indsats, så er det bare at komme i gang med at finde et sted, som kan bruge din indsats. Det kan være en lokal frimærkeklub, en idrætsklub eller en organisation.

Socialt overskud på saldoen

Ud over at du gør en ekstrem god gerning, er din frivillige tilstedeværelse også et stort plus på din sociale banksaldo. Det er nemlig både livsbekræftende og gavnligt for din sociale status at komme ud og agere blandt andre mennesker. Du møder en masse mennesker, som du ikke ville have mødt, hvis du ikke er frivillig.

En ny ven er en fremmed, du endnu ikke har mødt. Så af sted med dig. Snart støder du ind i dejlige mennesker med smil på læben. Snart yder du en indsats som mange andre sætter stor pris på. Snart udfylder du din dag med meningsfyldt arbejde.

Det er fredag, og vi skal vandre en tur ud på det store internet med de mange hjemmesider. I dag skal det handle om togafgange, hollandske tog, USA, gamle styresystemer og Seinfeld.

https://www.movemap.io: Her skal det handle om USA. Hvis du overvejer at emigrere dertil, kan du forsøge at finde drømmestedet via dette interaktive kort.

https://copy.sh/v86: Denne her er egentlig meget nuttet. Her kan du nemlig afprøve diverse styresystemer. Gå en tur ned ad Memory Lane og genoplev Windows 1, 3, 95 eller 2000. Eller hvorfor ikke MS-DOS 6.2. Der er desuden også open source styresystemer imellem.

https://watchseinfeld.net: Er du Seinfeld-fan? Så er dette stedet!

https://treinposities.nl: Hvor mon det lokale tog NS 3002 ved Amsterdam befinder sig lige nu …

https://direkt.bahn.guru: Har du brug for hjælp til en togafgang i hele Europa?

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.