Fem drømmende fredagslinks

Fem drømmende fredagslinks

Det er fredag og her på Sydfyn skinner solen om kap med grå skyer. Ligesom et blinklys. Nu er solen der. Nu er den væk. Nu er den der igen. Man kan næste sidde og dagdrømme, når man betragter verden her fra femte sal på Klosterplads i hjertet af Svendborg.

Svendborg rimer på hjerte, og i dag tilfalder mine bedste tanker de gutter fra Svendborg, der skabte bandet Patina. Jo, det er ananas i egen juice, da et af medlemmerne er sønnike. Søren har spillet trommer siden han var en bitte knægt, og på Svendborg Musikskole fik han den bedste lærer, som skabte noget helt unikt.

Lærer Ole ved noget om rytmer. Og om sammenhold. Og om menneskelige værdier. Ole skabte unge mænd med stikker i hænderne. Og så lærte de unge mennesker at arbejde sammen som et hold. Tre af dem skabte senere Patina. Mads, Gregers, Søren. Sammen med Mathias, Toke, Jens og Frederik er Patina et solidt band i dansk musik.

Patina er pop. Og rock. Og punk. Og sågar klassisk musik. Som far er jeg farvet og enormt subjektiv. Jeg hylder drengene og skråler et stort tillykke med udgivelsen. Læserne her på Nettips kan tjekke Drømmefanger ud på de tilgængelige musiktjenester. Lyt albummet til ende. Eventuelt med en stille flaske pils, en kop kaffe eller et glas cola.

Og så har Martin Bo Petersen atter indsendt fredagslinks til mig, som jeg meget tilfreds sender videre til læserne her. Tak, Martin Bo. Du er altid god for en række links, der bringer os i forskellige retninger. Jeg har tilladt mig at bringe et enkelt link. Kan du gætte hvilket?

I dag går vi til vinylplader, gratis trådsløse netværk i lufthavne, billige måltider på Michelin restauranter, bøger og – naturligvis – Patina.

https://www.discogs.com: Discogs er stedet du bør besøge, hvis du er på udkig efter en bestemt vinylplade, eller hvis du overvejer at sælge din pladesamling.

https://www.bookfinder.com: Det samme kan man sige om BookFinder, som ikke handler om musik, men om litteratur.

https://www.traveloka.com/special/cheapest-michelin-meals: Er du på udkig efter et godt, billigt måltid på en Michelin restaurant? Så tjek denne interessante liste over 50 billige måltider på 50 forskellige restauranter.

https://bandetpatina.dk: Besøg Patinas hjemmeside. Her er der links til deres musik, og du kan købe deres debutalbum via hjemmesiden, hvis du er hurtig. Drømmefanger er nemlig stort set udsolgt.

https://shorturl.at/hGL39: Tjek dette Google kort, der viser en række trådløse netværk plus kodeordene dertil i alverdens lufthavne.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.