Fem crowdfondske fredagslinks

Fem crowdfondske fredagslinks

Vi nærmer os for alvor et efterår, hvor blade sædvanligvis siger farvel til træer, og hvor svaner og andre trækfugle siger farvel til Danmark. I stedet siger vi goddag til hygge ved brændeovne, mukke efterårsdage med høj himmel og Champions League fodbold i flimmeren.

Efteråret er også en velvalgt årstid til at få støvet din musiksamling af. Har du stadig LP’er stående fra din ungdom, eller har du overtaget din fars støvede samling fra 1980’erne? Måske 70’erne? Måske er du konstant i gang med at finde nyt velegnet musik til din samling?

I så fald bør du rette opmærksomheden mod et af fredagens mesterlinks. Dansk musikscene har en af verdens absolut bedste guitarister. Han hedder Steffen Schackinger, og han er på bedding med et nyt udspil. Det kommende album kommer til at hedder Fire Dance, og med mit kendskab til Steffens evner siger jeg ikke for meget, når jeg postulerer: det bliver en af 2016s allerbedste udgivelser.

Tænk at jeg kan sidde her og uddele topkarakterer uden at have hørt albummet. Men det gør jeg altså, og hvis Steffen læser med her, ved han hvilke forventninger jeg og mange andre guitar-elskere fra hele verden har. Steffen vil gøre det så godt som muligt. Det er jeg overbevist om. Derfor har han brug for økonomisk støtte.

Støt og få Steffen Schackingers nye album

På hans hjemmeside kan du læse mere om det kommende udspil, og i den forbindelse har Steffen oprettet en crowdfunding, hvor han håber på at folk fra hele verden har lyst til at støtte hans projekt. Du kan således støtte pladeudgivelsen med beløb fra 15 til 250 dollars. Du bestemmer selv blandt 5 beløb.

Fidusen ved at støtte Steffen Schackinger er, at du er sikret noget for pengene. Uanset hvor stort et beløb du støtter med, vil du få hans kommende album Fire Dance – enten digitalt, på cd eller på et dobbeltalbum i ægte vinyl i et begrænset oplag. Virkelig noget for feinschmeckere.

Somme tider kan vi hjælpe hinanden med ganske små ting. Nogle gange hjælper du med et lille beløb til manden, som sælger Hus Forbi. Andre gange hjælper du naboen med at klippe hækken. Og så sker det også at du hjælper mere end du tror, når du giver dig tid til at lytte til en person med noget på hjerte.

Fredagens links peger på verdens bedste guitarist (synes jeg), tørre sko mod stormflod, Angelina Jolie, Android 7.0 og en underholdende revy i Midtjylland.

www.steffenschackinger.com: Støt Steffen i hans plade-projekt. Du kan støtte med 15, 20, 50, 80 eller 250 dollars – og du får til gengæld noget retur som tak for din støtte. Det er ren winwin. Ps. Tjek lige disse YouTube videoklip af Steffen, hvor han viser hvad han mestrer. Hvis du er til guitar-musik, er jeg stensikker på, at du bliver imponeret.

www.pejseshow.dk: Hvis du befinder dig i Midtjylland, kan du overveje at besøge Hotel Pejsegården i Brædstrup. Her er der revy med blandt andre Gordon Kennedy og Annette Heick.

www.android.com/versions/nougat-7-0: Så skete det i ugens løb. Min Nexus 6P smartphone fik det nyeste styresystem fra Android. Det er version 7.0, og kælenavnet er Nougat. På linket kan du læse meget mere om nyhederne i Android 7.0.

www.angelinajoliefan.com: Angelina og Brad skal skilles. Måske den største gossiphistorie i ugens løb? Her på Nettips kan vi godt lide kønne og modne kvinder, så her får du en hyldest til Angelina Jolie.

www.stormflodssikring.dk: Efteråret kan også være ensbetydende med voldsomme regnskyl. Hvordan er dit hjem, din virksomhed eller kolonihavehus sikret mod stormflod? Dette firma hjælper dig til tørre sko.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.