Fem brittaske fredagslinks

Fem brittaske fredagslinks

En kvinde anholdes i Sydafrika, og efter planen placeres hun i et sydafrikansk fængsel. Hele Danmark, hr og fru Danmark inklusive, følger interesseret med, og Bagmandspolitiet lykkes med at få hende udleveret til retsforfølgelse i Danmark. Alle er glade. Og så kvinden selv.

Det handler om nogle millioner af kroner, som kvinden tilsyneladende er sigtet for at have ranet til sig, uden at det er hendes. Vel en form for tyveri, tænker jeg. Ikke et røveri, for der var ikke våben indblandet, højst en computermus, lidt snilde og en fiks ændring af tal på et tastatur. Måske trådløst fra Logitech. Det vides ikke.

Imens alt dette foregår, og familien Danmarks bevågenhed er rettet mod kvinden, er der gang i hvidvaskningen rundt omkring. Der svindles for milliarder, og Danmarks stat bliver formentlig ikke snydt for at undgå (!) at blive tørret godt og grundigt.

Folkene bag den hvide vask, er ikke offentligt ansatte på et kontor i Odense. Det er formentlig mænd i deres bedste alder. Mænd som til dagligt barberer sig og binder en slipseknude, inden de sætter sig ud i deres elektriske bil. Så kører de på arbejde, hvor de snakker med bankfolk, advokater og revisorer. Og andre investorer.

Den kloge narrer den mindre kloge

Så hygger de sig og griner en smule ad systemet, der muliggør at de kan hæve en dagsløn, som er på størrelse med andre direktørers årsløn. Oververdenen narrer underverdenen. Den kloge narrer den mindre kloge. Sådan er livet så barsk. Survival of the fittest.

Imens venter vi spændt på kvinden fra Sydafrika …

Og det er fredag. Tågen ligger tungt over det danske land, og mens vi har svært ved at se ud af frontruden på bilen, står computerskærmen skarpt og venter på dine klik. De skal denne fredag tildeles så spændende hjemmesider med emner som rejser, computerspil, japansk akupunktur og billigere biografbilletter.

www.ulissetravels.com: Denne hjemmeside har netop vundet en flot pris. Indholdet er rejser for døve. Døve hjælper døve, så man får mulighed for spændende rejseoplevelser på tværs af landegrænser.

www.styrkdithelbred.dk: Japansk akupuktur – hvad pokker er det? Det kan Lotte fra Odense fortælle meget mere om på hendes hjemmeside, hvor hun også fortæller om fx stress og akupunktur samt cupping massage.

www.rejsespion.dk: Rejsespion lyder som en anden 007, der er på tur. Om det er de store missioner, der er på spil, skal jeg ikke kunne sige, men Rejsespionen forsøger at friste med storbyferie og ferier fyldt med sol og strand.

www.ioi.dk: Bag denne ganske interessante URL gemmer de danske spiludviklere fra IO Interactive sig. De er tilbage på danske hænder, og dermed kan Danmark snart prale af at være folkene bag et kommende Hitman spil.

www.biografklubdanmark.dk: Bliv medlem og få billigere biografbilletter.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.