Fem børske fredagslinks

Fem børske fredagslinks

Sikke en tirsdag i denne uge. Hendes majestæt Dronningen havde fødselsdag, hvilket afstedkom en lille sag her i Svendborg, fordi flagmanden på rådhuset sov i timen. Det kom der lidt polemik ud af. Selv borgmesteren måtte ud i pressen og bekendtgøre, at der atter var styr på flagsituationen.

Det var der desværre ikke i København, da en ildebrand brød ud på Børsen. På rekorttid fik ilden så meget has på den 400 år gamle bygning, at man desillusioneret måtte se på flot kæmpende brandmænd forsøge at redde så meget som muligt.

Børsen er en hæderkronet bygning, som mange skelede anerkendende til, når man passerede området. Det er slut for en stund nu. Jeg håber oprigtigt talt, at man vil forsøge at genrejse bygninge så autentisk som muligt. Men historien med Børsen fortæller os også en anden historie.

Livet er godt – trods alt

At vi nyder og sætter pris på det vi har. For pludselig kan det være væk. Og det gælder på mange områder. Lige fra skole, job, familie til helbred og velvære. Og ja, jeg ved godt at det langt fra er alle på kloden, som har det godt. Der sker mange vanvittige ting i tiden.

Ukraine. Gaza. Iran. Israel. Sudan. Her er der uro på mange leder og kanter, og de færreste ønsker sikkert at befinde sig dér. Utryghed og ustabilitet. Og manglende tillid til herskere og politikere. Igen tænker jeg, at vi er vældigt privilegeret, når vi lever i et land som Danmark.

Det er fredag og vi skal en tur på internettet. I dag sender vi dig videre til en hjemmeside, der sluger dig råt. Vi skal også en tur til Dansk Erhverv samt til hjemmeside, som tager højde for vejrsituationen. Dertil en tur til Randers samt til et site, der serverer statistik om internettet.

https://www.danskerhverv.dk: Dansk Erhverv ejer Børsen, og de har et budskab på hjemmesiden. Børsen skal genopbygges. No matter what.

https://regn.dk: For pokker hvor er jeg dog træt af regnvejr. Dette Regn er dog noget andet – og alligevel i familie med vejret.

https://www.randers.dk: Stikker en minister af, når han påpeger at Randers Kommune selv må bære en del af regningen for oprydning?

https://www.internetlivestats.com: Er du tal-nørd?

https://zoomquilt.org: Er du klar til at blive opslugt?

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.