Fem betænkelige fredagslinks

Fem betænkelige fredagslinks

Verden er i omdrejninger. Der sker noget her, der og alle vegne, og det kan være mere end svært at følge med og få det hele med. Heldigvis har vi det store internet som bisidder, og det betyder at vi er opdateret næsten i det sekund, hvor der sker en udvikling.

Kigger vi mod Kina, ser vi en slem situation, hvor coronavirusset hærger. Nogen råber vagt i gevær, mens andre beder om at holde panikken væk fra døren. Som udefrastående kan det være mere end svært at vurdere sagens alvor. Men når man til morgen læser, at en kinesisk læge, som advarede imod sygdommen, nu er død, bør man tage sagen særdeles alvorligt.

I USA har man gang i børnehaven. En mand med sjov frisure holder en tale, mens en politisk duellant river mandens tale i stykker. Ikke langt derfra er granvoksne mænd fra samme parti i færd med at finde den egnede kandidat, der skal tage præsidentpladsen fra manden med den sjove frisure. Nogle af disse potentielle kandidater er 70+.

Hovedet under armen

I Australien ser man millioner af dyr tabe livet på grund af slemme og altødelæggende ildebrande. Mennesker må flytte fra hjem, og brandfolk kæmper for livet i kampen om at holde ilden nede. Nu er der vist nok regn på vej, så lad os krydse fingre for, at det kan neddæmpe de dræbende flammer.

I Danmark kører mennesker rundt med hovedet under armen. Steder, hvor man må køre 50 kilometer i timen, drøner de løs med en tung fod på speederen. Det gælder på broer i indre København og det gælder små landsbyer på Fyn og andre steder. Disse typer tager ikke hensyn til andre. Ind i spjældet med dem. Haps kørekort og bil fra dem. Basta.

I Svendborg er livet godt. Trods store udfordringer i resten af verden, lever vi det gode liv på Sydfyn. Du burde komme herned og opleve en utrolig venlighed og imødekommenhed. Men vær beredt på at vi også har udfordringer hernede. Med parkering i byen og med udligningskroner, som måske ikke dukker op alligevel.

Og fredagen byder på fem fredagslinks, der sender dig hen til pandaer, rotter, filhåndtering, Pete og Fuglsang.

http://rotteweb.dk: En fantastisk webadresse. Rotteweb! Er det et socialt medie for rotter, som ikke har adgang til Facebook, men som så i stedet har oprettet Rotteweb?

https://www.boredpanda.com: Kan en panda kede sig? Ikke på denne hjemmeside, hvor gak og løjer er en del af universet.

https://www.ghisler.com: Gubis har meddelt i debatforummet, at Total Commander er ude i en ny og forbedret version. Måske den bedste filhåndtering til Windows.

https://peteforamerica.com: Et frisk pust i en efterhånden trættende amerikansk politisk farce.

http://www.fuglsang.dk: Denne hjemmeside handler hverken om cykling, doping eller italienske læger. Den handler om dansk øl!

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.