Fem besparende fredagslinks

Fem besparende fredagslinks

Forleden dag fortalte en god ven, at han var ved at skifte internetudbyder. For det første var han ikke tilfreds med udbyderens kundeservice, signalet havde tendens til at hoppe af og så var abonnementet alt for dyrt i forhold til konkurrenter.

Det gav mig blod på tanden. Jeg gik hjem og undersøgte husets internetopkobling. Der er tale om en 200/200 til 319 kroner om måneden. Min udbyder har tidligere drejet på speederen til samme pris, så jeg fandt min telefon og ringede op til en rar supporter.

Kasper lyttede til mit ønske: – Kan du ikke skrue op for hastigheden, Kasper, til samme pris, som jeg betaler nu? Ellers må jeg overveje anden internetudbyder. Kasper var iskold. – Det kan jeg desværre ikke. Hvis du skal have mere hastighed, skal du op på 1000/1000. Den koster 399 kroner om måneden.

Produkt i forhold til pris

Det vil jeg ikke give. Det er for dyrt. Ganske enkelt. Så jeg bad ham om at stille mig om til den afdeling i foretagendet, som tager imod opsigelser. Efter 20 minutters kø opgav jeg at komme igennem til opsigelsesafdelingen. I stedet gik jeg ind på udbyderens hjemmeside og bad dem om at ringe mig op. Det kunne jeg nemlig ”bestille” via en formular.

Dagen efter ringede Josefine. Hun var ked af at jeg ville opsige aftalen og spurgte ind til årsagen for opsigelsen. – Produkt i forhold til pris, Josefine, svarede jeg. – I er for dyre, og hos jeres konkurrent får jeg mere for pengene. Derfor.

Josefine lyttede. Hun kunne ikke hjælpe, og det var hun jo ked af. Hun kunne nemlig se at vi var loyalitetskunder. Hun tilbød mig en lavere pris i 3 måneder, hvorefter vi var tilbage på samme prisniveau. Det afviste jeg. Forsigtigt spurgte hun, om hun måtte tage en snak med en kollega. Hun var nemlig ret ny i opsigelsesafdelingen. – Naturligvis, svarede jeg.

Lavere pris i 12 måneder

Efter 120 sekunder var Josefine tilbage i røret. En kollega havde nævnt at jeg kunne få en billigere pris i 12 måneder samt en wifi forstærker gratis i 3 måneder. Det sagde jeg så ja tak til. Dels fortsætter jeg gerne med min udbyder og dels orker jeg ikke at skulle i gang med at undersøge forbindelser, routere, opsætninger og hvad ved jeg.

Mit telefonopkald på samlet 18 minutter sparede mig for 600 kroner om året. Ikke meget, men efter skat svarer det til cirka 1.200 kroner. Det synes jeg er værd at tage med, og så er timeprisen for indsatsen jo ok, synes du ikke? Oh Josefine var sød at snakke med.

Det er fredag, og husets stamgæstelinker, Martin Bo, har sendt mig spændende fredagslinks. I dag handler de om masser af øller, kunst, nyheder, Columbo og det periodiske system.

Tak, Martin Bo!

https://comicart.dk: Her handler det om gallerier med spændende tegneseriekunst, som du kan købe online.

https://news.google.com: Hvis du er til nyheder, så prøv Googles nyhedssektion. Ganske vist på norsk, fordi danske nyhedsmedier – så vidt jeg ved – boykotter denne form for nyhedsformidling.

https://columbophile.com: Hvis du husker Columbo fra fjernsynet i 70’erne, er dette site et must.

https://ptable.com/#Egenskaber: Her får du det periodiske system. Læs. Lær. Forstå.

https://ølfestival.dk: Og yes: vi runder af med en dejlig fredagsøl. Skål og god weekend.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.