Familiekalender på din smartphone

Familiekalender på din smartphone

Den danske familie er en travl størrelse. Sønnike skal til fodbold, datteren skal til håndbold, mor går til yoga, mens far tager ud til kysten med fiskestangen. I weekenden spiller knægten kamp i Rørvig, datteren spiller match i Slagelse, mutti render på indkøb i Korsør, mens daddy henter svigermor til kaffe.

Jo, der er knald på, og derfor kan en familiekalender være en rigtig god ting. Mange har en kalender hængende på opslagstavlen, og det er da også en meget fin løsning, hvis man vil skabe sig et overblik i hjemmet. Straks værre bliver det, hvis de 4 familiemedlemmer uafhængigt af hinanden skal tage stilling til et nyt eventyr – især hvis de er væk fra opslagstavlen.

Slut med dobbeltbookinger

Nu kan du hente en familiekalender til din smartphone. Den er dansk og måske opkaldte fter den danske dronning. Kalenderen hedder i al fald Daysi. Den årvågne læser vil sikkert bemærk at Day betyder dag på engelsk, så der er nok gjort grundige tanker omkring appens navn.

Daysi forsøger at holde styr på aftaler i de danske kernefamilier samt delefamilier, som der jo også er en del af. Alle aftaler samles ét sted, og dermed kan dobbeltbookinger måske være en saga blott i familielivet. Op til 8 personer kan koble sig på en familiekalender.

Her får man et overblik via farver og grafik skaber og bevarer det forkromede overblik. Hvert enkelt familiemedlem er udstyret med navn, ikon, en farve og eventuelt et foto. Ved at trykke på en persons ikon eller foto får man et overblik over vedkommendes program for dagen, ugen eller måneden.

Familiekalender kan udskrives

Hvis man trykker på familieikonet, får man et overblik over de aktiviteter som familien har foran sig samt samtlige medlemmers aktiviteter. Hvis du kender en anden familie som også anvender Daysi familiekalender, kan I dele hinandens aktiviteter pr e-mail. Skulle I være offline, kan I stadig oprette en aftale, som synkroniseres i kalenderen, når I render ind i netaktivitet igen.

Der er mulighed for at oprette gentagende aftaler, så man ikke behøver at gøre dette flere gange. Samtidig er det nemt at opsætte notifikationer, som man får en påmindelse om en aftale, hvis dette ønskes. Har man stadig brug for en papirkalender i familien, kan man udskrive kalenderen via Daysi appen.

Designet i appen er efter sigende brugervenligt, og hele processen med at oprette aftaler skulle være så nemt, at også de små børn med smartphones kan finde ud af det. At små børn ikke bør eje en smartphone er en helt anden sag og min personlige mening. Nok om det. Prisen for Daysi familiekalender til iPhone og Android er 19 kroner pr måned eller 149 kroner for et år. Prisen gælder for 8 familiemedlemmer.

www.daysi.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.