Få den bedste start på din hjemmeside

Få den bedste start på din hjemmeside

Er din virksomhed nået til det punkt, at der skal en hjemmeside i luften? En hjemmeside er den der skaber den bedst mulige tilgængelighed for dine kunder og fremtidige kunder. I denne digitaliserede verden, er det vigtigt, som virksomhed, at befinde sig der hvor ens forbrugere er.

Har du brug for en ny og professionel hjemmeside, som er skræddersyet til dine behov og med dit eget præg på design? Det er vigtigt at finde de helt rigtige løsninger og værktøjer for at kunne skabe en hjemmeside, der er attraktiv og funktionel for dine forbrugere. Din hjemmeside skal være god udseendemæssigt, samtidig med, at den skal være brugbar og nem at navigere rundt på.

Udseende og indhold er absolut vigtigst

Området indenfor digital og online annoncering går rasende stærkt. Mere og mere foregår over nettet og det er her forbrugerne efterhånden befinder sig 50% af tiden. Din hjemmeside er det sted, hvor dine kunder finder dig, din virksomhed, dine varer eller dine ydelser. Din hjemmeside er deres førstehåndsindtryk og skal derfor passe til både virksomhed, produkt/ydelse og kunderne der henvendes til.

Det kan være nemt at have en ide om, hvordan ens hjemmeside skal se ud, men kan man selv udføre det og er ideen realistisk? Kontakt et webbureau, som kan guide dig igennem processen. De finder lytter til dine ønsker og kommer med en god løsning til, hvordan din hjemmeside kan komme til at opfylde alle kravene. En flot hjemmeside giver en fordel i forhold til konkurrenterne og øger troværdigheden, hvis man også ser præsentable ud.

Opbygning, tekstforfatning og oversættelse

Det kan være svært at formulere sit eget indhold. Selvom man er den der ved bedst, hvad man tilbyder kunderne, så kan det være svært at sætte ord på. Lad andre professionelle tekstforfattere skrive teksterne til din hjemmeside, så du kan bruge tid på andre opgaver.

Professionelle tekstforfattere er nemmere at arbejde med og de kan skrive tekster ud for mere strenge instrukser. Tekstforfattere har relevant brancheerfaring, så de ved præcis, hvordan de skal tale til dine kunder og skabe indhold, der virkelig trænger igennem. Endnu værre er der, hvis man vil have, at ens hjemmeside er tilgængelig på flere sprog. Det er svært at skrive på et andet sprog end dit eget. Du har muligvis udviklet din egen tekst, som du bare ønsker at får oversat til et andet sprog. Lad en professionel side, som Languagewire om behandlingen af dit hjemmesideindhold, for den bedst mulige kvalitet. Man kan vælge om man ønsker en tekstforfatning fra bunden, oversættelse eller måske endda korrektur.

Anmeldelser – hvilke produkter skal sortimentet bestå af?

Hvis du ønsker nogle gode anmelder af dine produkter inkluderet på hjemmesiden, behøves man ikke selv og lede efter dem. Der er flere funktioner man kan benytte, for nemt at gøre det en del af produktsiderne eller din hjemmeside.

Man kan også, inden man fremadrettet ønsker at udvide sit sortiment, kigge på anmeldelsessider, som samler produktkategorier og ranglister dem efter pris, kvalitet, funktionalitet og brugertilfredshed. Bedømmelsesområderne er selvfølgelig varierende alt efter hvilket produkt der er tale om. Rangering er blandt andet en side brugt af forbrugere der ønsker at skabe sig et overblik og rangeringen af produkter. Her skaber de sig en ide om hvilket mærke og hvilke funktioner de ønsker sig deres varer skal indeholde.

Hvis man som forhandler følger med på samme populære sider, kan man regne ud hvilke produkter der bliver mest salg i og man kan derfor bruge disse sider som en form for retningslinje for, hvilke produkter man skal trække ind i sit sortiment.

Læs også

1 Comments

 1. Maj

  Hej ,

  Er nød til og gøre opmærksom på en tastefejl :

  “hvordan de skal tal til dine kunder” skulle der ikke stå: hvordan de skal “tale” til dine kunder ?

  Bare lige en lille note

  Reply

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.