Få adgang til tusindvis af bøger via én app

Få adgang til tusindvis af bøger via én app

Der skal selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at e-bøger er noget, der har eksisteret i mange år. Det er noget, som danskeren også har taget til sig i meget højere grad end almindelige bøger, men der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det har været meget almindelig proces, at skulle købe hver enkelt e-bog, inden du fik muligheden for at læse den på din PC, en tablet-pc, en såkaldt e-bogslæser eller derimod en helt fjerde enhed.

Sådan forholder det sig dog ikke længere, da du i dag har et væld af andre muligheder for at læse e-bøger, hvilket også er ensbetydende med, at du ikke længere er tvunget til at skulle købe hver enkelt bog, du gerne vil læse.

Få adgang til flere tusinde bøger via én app

Hvis du er glad for at læse, så vil du med garanti også gerne have adgang til et væld af forskellige bøger, da det lige netop giver dig muligheden for at læse løs uden at skulle tænke på, at du skal betale for en ny bog hver gang.

Der findes flere forskellige typer af applikationer, der kan downloades til enheder, der er baseret på både Android og iOS, så du dermed får muligheden for at læse de forskellige e-bøger fra enten en smartphone eller en tablet-pc, der er baseret på ét af disse systemer. Du kan med fordel vælge at oprette dig hos ét af disse applikationer, da du dermed ikke kommer til at løbe tør for læsestof indenfor det næste lange stykke tid

Hvilke applikationer udbydes på det danske marked?

Som nævnt tidligere, så har du mulighed for at finde flere forskellige typer af applikationer på det danske marked, som giver dig muligheden for at streame e-bøger (som de selv kalder det). Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at den absolut mest populære af disse applikationer er Mofibo, som du kan oprette dig hos på deres hjemmeside, som du kan finde på www.mofibo.com.

Det er dog ikke kun Mofibo, der findes på det danske marked, da du ligeledes også kan bruge bibliotekernes eReolen. Med Mofibo får du adgang til flere tusinde forskellige titler, der kommer fra nogle af de største forfattere og forlag i både Danmark og udlandet, hvorfor du med garanti også kan finde dine foretrukne titler på applikationen.

Lyt ligeledes til lydbøger

Hvis ikke du er synderligt begejstret for læsning i form af e-bøger, så vil du gennem den selvsamme app også kunne få adgang til et hav af forskellige lydbøger, som du selvfølgelig også frit kan lytte til. Du kan få adgang til Mofibo gratis i 14 dage, men efter de 14 dage vil den månedlige betaling lyde på 129 kr., hvilket bestemt må siges at kunne tolkes som værende en rigtig god pris, hvis du vel at mærke er glad for at læse meget eller derimod er glad for at lytte til e-bøger.

Du kan hverken få mange bøger eller lydbøger for 129 kr., men hos Mofibo får du adgang til et stort udvalg af begge dele, der jævnligt opdateres med nye titler.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.