Er du en haj til Excel?

Er du en haj til Excel?

Excel er et vanvittigt stærkt redskab, der er indeholdt i Microsoft Office pakken. Excel er af den programtype man kalder regneark, og der er vel ingen tvivl om, at hvis du vil noget ved den slags musik, er Excel det stærkeste redskab du kan vælge.

Bag Excel gemmer sig en mand fra Ungarn, der var ansat i Danmark en årrække. Microsoft headhuntede manden, men han vender stadig tilbage til Danmark med jævne mellemrum i sin lystyacht. Excel er nok det mest anerkendte værktøj af sin art, og hvis du er en skrapsak til Excel, kan du vinde Danmarksmesterskabet.

100 meter regneark i Excel

Den 11. februar afholder Microsoft danmarksmesterskaberne i Excel. Her skal du sammen med landets førende hajer i Excel vise, at I duer til noget. Du bliver udsat for opgaver inden for så spændende kategorier som 100 meter regneark, Graf-ballet og Formel-brydning.

I mesterskaberne bliver man testet i forskellige discipliner, og dette inkluderer både på tid og på analytisk tænkning. Udover klassiske discipliner kommer man også til at køre en freestyle-runde i finalen, som Microsoft Gold Learning Partner 4D A/S har udviklet, hvor deltagerne skal udforske det nye Office og Power BI – hvilket vil sige, at de skal tænke lidt mere visuelt og fremstille data, så andre dødelige også forstår indholdet.

Excel bruges til mange spændende opgaver i det daglige, lige fra husholdningsbudgetter til analysegrundlag for forretningsstrategiske beslutninger. Excel fås både til Windows og Mac, og i dag er det typisk abonnementsformen Office 365 der giver adgang til Excel.

Finalen finder sted på Kanalvej i Lyngby, og du kan følge finalen via Skype-broadcast. Se mere på hjemmesiden. Bemærk at du skal tilmelde dig senest den 21. Januar 2016.

www.microsoft.dk/ExcelDM

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.