Del dit headset med en ven

Del dit headset med en ven

Kender du følelsen: du er på tur med en god ven, og pludselig opdager du den sygeste kattevideo med de sygeste kattejammerlyde, som du absolut bør dele med din rejsefælle? I sidder i en stillekupé, så at skrue op for lyden er en no-go. Her ville det være rart om I kunne have delt dit headset.

Det er blot de færreste headsets som byder på deling af hørebøfferne, men det bliver muligt med det nye headset fra Jabra. Headsettet hedder Jabra Earbud(dy), og det kan du købe i udvalgte butikker i dag, men lad os lige se på hvilke muligheder Jabra Earbud(dy) byder på.

Passer til 2 hoveder

Headsettet er egentlig udviklet med henblik på at man kan dele musik med de personer, som man er på tur med. Headsettet består af en hovedbøjle, som kan udvides, så den kan nå rundt omkring to hoveder. Normalt er det jo kun dit hoved, som headsettet placeres på, men hvis du vil dele lyden med en ven, kan du altså udvide denne hovedbøjle, så den kan ”omfavne” to hoveder.

Desuden kan du downloade en app, der gør oplevelsen endnu mere total. Man kan personalisere lyden, så den passer perfekt til situationen. Hvis du for eksempel foretrækker mere bas i øret end din makker, kan du via den indbyggede equalizer justere lydbilledet. Ændringen vil kun kunne høres i din hørebøf.

Headsettet, der koster 1.599 kroner, har en batterilevetid på op til 15 timer. Skulle I svime jer hen og tiden skulle løbe fra jer, kan I via en quick charge lade batterierne op, så I får 5 bonustimer – denne kvik opladning tager blot 20 minutter. De 20 minutter kan I så bruge til at finde de næste kattevideoer.

Også til Netflix

– Uanset om der er tale om kærester, familie eller venner, så har musikken altid bragt folk sammen, og det er den følelse, vi ønsker at fremmane med Jabra Earbud(dy), siger Claus Fonnesbech, Senior Director hos Jabra. Og jeg kan kun være enig. Musik kan skabe magiske øjeblikke, hvor tid og sted trænger i baggrunden.

Headsettet er naturligvis også oplagt at tage i brug, hvis I skal se en Netflix serie sammen. At rejse langt kan være lidt af en prøvelse, og derfor kan det være superrart at man kan dele en tv-serie sammen uden at forstyrre medpassagerer. Så hvorfor ikke tage et afsnit af House of Cards eller Homeland sammen?

www.jabra.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.