De bedste apps og spil i 2022

De bedste apps og spil i 2022

Apple præsenterede i dag vinderne af App Store Awards 2022. Der blev sat fokus på 16 apps og spil, som har inspireret brugerne til at interagere med verden på et dybere niveau, udvide deres kreativitet og holde forbindelsen med venner og familie. Årets vindere repræsenterer et mangfoldigt fællesskab af udviklere fra hele verden, hvis apps og spil er blevet udvalgt af Apples globale App Store-redaktørteam for deres exceptionelle oplevelser og gennemgribende kulturelle indflydelse.

“Dette års vindere af App Store Awards har givet nye, tankevækkende og originale perspektiver på vores oplevelser med apps,” sagde Tim Cook, Apples CEO. “Lige fra selvlærte personer, der har været alene om udviklingen, til internationale teams over hele verden, har disse udviklere en gennemgribende indflydelse, som repræsenterer, hvordan apps og spil fortsat driver kulturen og dermed har en enorm effekt på vores fællesskaber og liv.”

Hæsblæsende oplevelsesspil

Årets vindere repræsenterer de fantastisk mange muligheder, der findes i App Store og på tværs af Apples økosystem af enheder. Den innovative sociale app BeReal giver brugerne et ægte indblik i deres families og venners liv, og fitnessmåleren Gentler Streak hjælper brugerne med at skabe balance mellem kondition og hvile for at bevare en sund livsstil. GoodNotes 5 løfter digitale noter op på et højere niveau med suveræn understøttelse af Apple Pencil. MacFamilyTree 10 sætter gang i slægtsforskningen med flotte visuelle familietræer og muligheden for at samarbejde med familie rundt omkring i verden, mens udviklerne bag ViX giver historier på spansk et underholdende løft.

Apex Legends Mobile lader dig spille det hæsblæsende overlevelsesspil på iPhone. De mindeværdige opgaver fra Moncage leger på fantatisk vis med perspektiver, og det medrivende kortspil Inscryption fanger spillernes opmærksomhed med eksperimentel historiefortælling. El Hijo, en fortælling fra det vilde vesten, er et snigespil med et smart design, der ser fantastisk ud på den store skærm med Apple TV. Det unikke Apple Arcade-spil Wylde Flowersinviterer spillere ind i en charmerende verden med forskelligartede figurer og magiske fortryllelser, og i League of Legends Esports Manager kan spillerne styre verdens mest indflydelsesrige e-sportsligaer.

Vinderne af App Store Awards 2022

Apps

Årets iPhone-app: BeReal, fra BeReal.

Årets iPad-app: GoodNotes 5, fra Time Base Technology Limited.

Årets Mac-app: MacFamilyTree 10, fra Synium Software GmbH.

Årets Apple TV-app: ViX, fra TelevisaUnivision Interactive, Inc.

Årets Apple Watch-app: Gentler Streak , fra Gentler Stories LLC.

Spil

Årets iPhone-spil: Apex Legends Mobile, fra Electronic Arts.

Årets iPad-spil: Moncage, fra X.D. Network Inc.

Årets Mac-spil: Inscryption, fra Devolver.

Årets Apple TV-spil: El Hijo, fra HandyGames.

Årets Apple Arcade-spil: Wylde Flowers, fra Studio Drydock Pty Ltd.

Årets spil i Kina: League of Legends Esports Manager, fra Shenzhen Tencent Tianyou Technology Ltd.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.