Creative Outlier Pro – Headset til fitness

Creative Outlier Pro – Headset til fitness

Nettips har fået tilsendt et headset fra Creative. Det hedder Creative Outlier Pro og er særdeles indbydende, så det kan sagtens være en rigtig god ide til den perfekte julegave til fitness-personen. Når det handler om bevægelse, handler det ofte også om bevægelsesfrihed, og den opnår du med dette trådløse headset fra Creative.

Det er første gang jeg har haft et headset fra Creative i hånden – og det bliver ikke sidste, kan jeg godt allerede røbe her i andet afsnit af dette indlæg. Jeg har tidligere set på headsets fra blandt andre Jabra og JBL, og som altid sætter jeg komfort i allerforreste række. Det er mere end vigtigt at headsets sidder perfekt i øregangen, og det synes jeg faktisk at Creative Outlier Pro gør.

En attraktiv pris

Creative Outlier Pro er ifølge Creative designet med brugeren i centrum. Det i sig selv er lidt af en kliché, men jeg synes faktisk at Creative holder ord. For det første er det et nydeligt headset, de har sendt på markedet, og den ergonomiske pasform passer glimrende til mine ører. Som oftest følger der små øredimser med, så headsettet kan tilpasses den enkeltes ører.

Men designet er ikke bare flot – det er også funktionelt med intuitive touch-kontroller, der gør det nemt at styre musik, opkald og støjreduktion. Man skal som altid lige vænne sig til knappernes funktionalitet, men når det er indøvet, fungerer det udmærket.

Lyden i headsette er også udmærket. Vi er ikke oppe på allerhøjeste hifi-niveau, men det er prisen for Creative Outlier Pro jo heller ikke. Vejledende pris ligger på cirka 560 kroner, og det er jo ikke alverdens for trådløse Bluetooth in-ear høretelefoner.

ANC fjerner udenomsstøj

Og dette headset har også ANC-funktionen indbygget. ANC står for Anti Noise Cancelling, og med denne støjreduktion kan det blive helt befriende at putte dem i ørerne, når du kører tog eller sidder i flyvemaskinen. En masse udenomsstøj filtreres væk, og det gælder naturligvis også de svedende mennesker i det lokale fitness-center.

Headsettet leveres i en praktisk boks, som du stille og roligt sætter i ladeapparatet via det medfølgende USB-C kabel. Du kan faktisk også lade sættet op på en trådløs opladningsplade, hvis du har sådan en til rådighed. Ganske smart. Og hvis du har aktiveret ANC, har du cirka 10 timers spilletid i headsettet på en opladning. Herefter placerer du headsettet i boksen som giver op til 40 timers batterilevetid.

Creative Outlier Pro kan naturligvis også bruges til telefonsamtaler. Det har 3 indbyggede mikrofoner, og kvaliteten skulle efter sigende være god. Det er i al fald det mine testsamtalepartnere har sagt. Med IPX5-certificering er de modstandsdygtige over for sved og vand, hvilket gør dem ideelle til træning og udendørs aktiviteter, og du kan snakke løs, mens du er på farten i al slags vejr.

Man får meget for pengene

Hvis du installerer Creative App på din smartphone, får du udvidede muligheder for at finindstille lyd, ANC og meget mere.

Creative Outlier Pro er en stærk konkurrent på markedet for trådløse øretelefoner. Med deres kombination af stil, komfort og udmærket lydkvalitet, er de et ideelt valg for dem, der søger kvalitet og funktionalitet. Lydkvaliteten er hørt bedre, men hvis vi stadig husker på den særdeles attraktive pris, så synes jeg at man får fantastisk meget for pengene her.

En oplagt julegaveidé – touché herfra.

https://dk.creative.com/p/headphones-headsets/creative-outlier-pro

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.