Bliv nu hjemme-fredagslinks

Bliv nu hjemme-fredagslinks

Man bliver stille. Meget stille. Myndigheder stiller sig op og beder os om at opføre os ansvarligt. Dronningen siger ligeud, at vi ikke kan være det bekendt, hvis vi ikke følger de opfordringer og råd, som gives os. Stilheden breder sig til byen og pulsen. I al fald i Svendborg.

Hvordan er status hos dig? Summer din by stadigvæk af liv, eller fornemmer du at folk er begyndt at tage situationen alvorligt? Det synes jeg nemlig vi skal. Hvis vi ikke begynder at tage det hele meget alvorligt, løber vi ind i en tilstand, hvor liv og død pludselig går hånd i hånd med os alle.

Måske er du ung. Måske tænker du at du nok skal klare en virusinfektion. Men husker du også at sende dine kære en tanke? Din mormor? Din farfar? Din nabo – go’e gamle fru Olsen? Hvis du smitter dem, sender du dem nærmere en slem tilstand, som i værste fald kan ende med dødsfald.

Bliv nu hjemme, venner. Unge som gamle. Rige som fattige. Piger og drenge. Lyt til advarslerne. Se på hvordan det går i andre lande, hvor meget er ude af kontrol. Tag situationen alvorligt og undlad at mænge dig med en masse andre mennesker. Bliv hjemme i en periode.

Husk at leve – og bliv nu hjemme

Sæt musik på. Tænd din Netflix eller HBO. Få gjort rent. Få tjekket dit klædeskab – måske gemmer sig tøj til Folkekirkens Nødhjælp. Spil spil med ungerne. Tag nogle snakke om stort og småt med dine nærmeste. Lær det du aldrig fik lært via videoer på Youtube. Men bliv hjemme og undgå social-tamtam.

Det er fredag og lysten til fredagslinks kan ligge på et lille sted. Du får dem nu alligevel, for verden går jo ikke i stå på grund af den alvorlige situation. Vi skal huske at leve og vi skal huske at klikke løs med musen. Ikke på de farlige links men på links, der bringer os lidt videre.

I dag handler det om fredagslinks til ASE, gratis spil, takeaway, WHO og en tankevækkende video.

https://www.ase.dk: ASE er den a-kasse, som jeg er medlem af. I øjeblikket handler det primært om at hjælpe små virksomheder som min. Coronakrisen gør ondt på alle, også små selvstændige.

https://www.who.int: Følg med og få nyeste status på pandemi-krisen.

https://spisudehjemme.dk: Støt restauranter og andre, som lever af at forkæle dig.

https://www.gratisspil.dk: Tja, måske kan du finde lidt tidsfordriv her?

Og tjek denne video – kommentarer overflødige

Casino på nett

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.