De bedste Netflix serier

De bedste Netflix serier

Netflix er en af de meget populære film-tjenester på internettet, og en af de store attraktive finesser ved Netflix er deres serier. Du finder den ene serie efter den anden, og næsten uanset hvor kræsen du er, bør du kunne finde en serie, som er værd at bruge lidt tid på.

Nu er jeg langt fra den store Netflix haj, og alligevel synes jeg at jeg vil forsøge at komme med forslag til de bedste serier på Netflix. Jeg regner ikke med at du er enig, men jeg håber da alligevel at dette oprids inspirerer dig til at prøve noget nyt på filmtjenesten.

House of Cards

Den måske mest berømte serie på Netflix er House of Cards. Her ser du et højtspændt og intenst drama, der finder sted i det hvide hus i Washington DC. I hovedrollen ser du en Kevin Spacey i hopla. Ganske glimrende underholdning, selv om den seneste sæson skuffer en smule.

Narcos

Kriminalitet på et højere niveau. Det fristes man til at sige, når serien Narcos lander i denne spalte. Du befinder dig i Columbia på godt og ondt, hvor superskurken Pablo Escobar huserede. Lad mig advare mod, at Narcos ikke er for børn.

Orange is the New Black

Denne serie er superhyped på Netflix, og det er da heller ikke for skæg, at den er blevet så populær. Spændingen er dramatisk i et kvindefængsel, hvor den stærkeste overlever – måske.

The Americans

Denne serie tager dig tilbage i 1980’erne hvor den amerikanske præsident hed Ronald Reagan. Dengang var stemningen mellem Sovjetunionen og USA ikke den bedste, og mange skumle ting foregik i kulissen. Her følger man et russisk ægtepars dobbeltliv som spioner. Under en idyllisk overflade gemmer sig frygtelige emner.

Homeland

Lad os fortsætte i de dystre kældre af CIA og FBI. En amerikansk soldat vender tilbage til USA efter et hårdt fængselsophold i Afghanistan. Han bliver hurtigt udset som krigshelt, men Brody er vist ikke så helteagtig, som først antaget.

Netflix abonnement

Man abonnerer på Netflix, hvor man via et login får adgang til alle herligheder, enten via smart-tv eller via fjernsyn med eksempelvis Apple TV eller Chromecast. Du kan også tilgå Netflix via computer, smartphone eller tablet. Prisen er i skrivende stund 79 kroner pr måned, men du kan prøve en måned gratis.

Udvalget af film og serier er pænt stort, og du kan vælge imellem nye og ældre film. Forleden dag så vi Dum Dummere, og du kan oprette din egen favoritliste. På min personlige liste ses blandt andet Høj Pistolføring, MI5, Kapringen, Hævnen, The Matrix, Top Secret, Das Boot og Daft Punk Unchained.

Læs også

1 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.