Avanceret damp til rygestop

Avanceret damp til rygestop

E cigaretter er over de sidste par år blevet et populært middel til rygestop. Men en e cigaret kan være mange forskellige ting. Der findes de helt simple modeller, og så findes der de mere avanceret udgaver, som giver mulighed for eksempelvis sub-ohm dampning. Vi kigger her nærmere på en udgave, som kan anskaffes relativt billigt og som samtidig giver store mængder damp.

Tendensen går for tiden mod mere potente avancerede e-cigaretter, og de koster efter dagens standard let mellem 500 kr. og 1000 kr. Den nye eGo Aio fra Joyetech er dog undtagelsen, der bekræfter reglen: Her får du Sub-ohm (kraftigere og mere fyldige dampskyer), avanceret teknik og smarte effekter til en pris på under 250 kroner.

Joyetech har produceret e-cigaretter siden 2007, og er dermed en af de mere garvede producenter på markedet. De er måske især kendt for de langt dyrere iStick-produkter, men med eGo Aio lever de mere end nogensinde op til ryet om at producere lækkert design og god kvalitet til overkommelige priser.

Sub-ohm er oppe i tiden

Dampen er en helt primær faktor for de fleste brugere af e-cigaretter. Den skal helst have en god fylde og tyngde, så man både kan se og smage dampen. De første e-cigaretter på markedet producerede kun ganske lidt damp, men det er der vendt op og ned på med den moderne Sub-ohm teknik, der giver baghjul til almindelig tobaksrøg.

eGo Aio fra Joyetech er født med denne teknik, og det er ganske imponerende at se de store tætte dampskyer fra den relativt lille og håndvenlige e-cigaret.

Frække detaljer og flot design

Den fikse eGo Aio fås i flere forskellige designvarianter, lige fra ensfarvede i sort eller sølv til mere brogede farvekombinationer i sort, hvid, grå og rød. Det mest iøjnefaldende er nok vinduet, der giver indkig i tanken med e-juice. Det er trapez-formet, og giver et godt modspil til det ellers meget stramme og strømlinede design.

Rigtig flot bliver det, når du aktiverer eGo Aio. Så kommer der nemlig på elegant vis baggrundslys i tanken, og du kan selv indstille mellem en lang række forskellige farver – eller helt fravælge funktionen, hvis du foretrækker at dampe lidt mere diskret.

Masser af teknik under det neutrale ydre

Joyetech har valgt at bygge tank og batteri sammen i en kompakt enhed. Det gør brugen endnu mere ukompliceret og bekvem. Men eGo Aio er på mange måder en ulv i fåreklæder, for den gemmer på avancerede funktioner. For eksempel er der indbygget en diskret Air Flow Control, så du kan regulere sugestyrken og luftgennemstrømningen trinløst ved at dreje i toppen.

Ekstra e-juice fyldes på ved at skrue toppen af. Dækslet har dog indbygget børnesikring, så du både skal trykke og dreje samtidigt, for at skrue det af. Den feature bliver et lovkrav på sigt, men Joyetech har den allerede med, og det er en god tryghed, hvis du har børn omkring dig.

Også elektronikken har indbygget sikkerhed og overvågning til beskyttelse af batteriet og mod kortslutninger. E-cigaretten har endvidere en smart funktion, så den kun kan tændes, hvis du trykker på aktiveringsknappen 5 gange hurtigt efter hinanden. På den måde kommer børnene ikke til at tænde eGo Aio ved et uheld, og der sker heller ikke noget ved, at den rasler lidt rundt i lommen eller tasken.

Den billigste måde at komme i gang med Sub-ohm på

Kort sagt får du en e-cigaret med alle de avancerede funktioner, uden at den koster meget mere end de traditionelle e-cigaretter. Så vil du i gang med sub-ohm dampning, skal du vælge en Joyetech eGo Aio.

Læs også

1 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.