De 9 mest mærkelige spil du bør prøve

De 9 mest mærkelige spil du bør prøve

Internettet kan være en mærkelig størrelse – især når det kommer til udvalget af spil, som man kan finde online. De fleste spillere har nogle favoritspil, som de gang efter gang vender tilbage til. Der findes dog også et hav af spil, som man ikke hører om så tit – men dem har vi gjort plads til i denne artikel, hvor vi viser dig et udvalg af sjove, underlige og unikke spil. Listen med disse spil har gjort os en smule bekymrede for spiludviklernes mentale tilstand, men vi har alligevel valgt at se på det positive – den mængde underholdning, som vi har fået ved at afprøve spille på listen ”De 9 mest mærkelige spil du bør prøve”.

1-2 Switch – japansk underholdning i særklasse

Den japanske underholdningsindustri er i en klasse for sig selv, og det ser man tydeligt med Nintendos spil 1-2 Switch. Spillet blev lanceret til Nintendo Switch og består af en række minispil, der skal få spillerne til se på hinanden, og ikke på skærmen, mens de spiller. Men det er godt nok en svær opgave, når man skal malke en usynlig ko!

Bloody Boobs – en dæmonisk labyrint

Livet er ikke altid nemt – især ikke når man er en “smuk kvinde med en lækker krop” og er fanget i en underjordisk labyrint med dæmoniske skabninger, der allermest ønsker at tage for sig af retterne – nemlig dig. I spillet er din opgave at bruge din begrænsede påklædning til din egen fordel samt evnen til at holde sig ude af syne, og flygte før det er for sent.

Death Trash – red verden eller lad den sejle

I det post-apokalyptiske spil Death Trash er hovedingredienserne intet mindre end banden, vold og forrådnelse. I spillet blandes science fiction, skræk og rædsel samt cyberpunk i én stor verden, hvor spillerne kan vælge om de vil løse konflikterne eller hælde mere benzin på bålet.Spil ikke dette spil uden forsikring!

Push Me Pull You – et anderledes sportsspil

Push Me Pull You er et sportsspil for 2-4 spillere, der både vil begejstre dig, men helt sikkert også forurolige dig. Formålet er, at dig og din makker skal bruge jeres ormelignende krop til at holde bolden i dit område af banen.

Thimbleweed Park – kultserier som spil

Hvis du er fan af serierne Twin Peaks, True Detective og X-Files, så er Thimbleweed Park virkelig noget for dig. Spillet har en underlig, men alligevel vidunderlig blanding af førnævnte serier. I spillet kontrollerer man fem karakterers skæbne, blandt andet en klovn med en forbandelse, en arveløs spildesigner og en salgsekspedients spøgelse, der arbejder sammen for at løse et mystisk mordmysterie.

PaRappa the Rapper – retro rapper i nyt format

Hvis du var barn i 90’erne og spillede på en PlayStation, så kender du sikkert til PaRappa The Rapper. I dette spil skal hunden Parappa kæmpe sig igennem flere baner ved at rappe på bedste vis, så den kan forføre blomsten Sunny Funny. Det originale spil udkom i 1997, men med genudgivelsen til PlayStation 4 kan du nu lege rapper igen.

Frog Fractions 2 – et spil med flere navne

Frog Fraction 2 havde en meget speciel optakt til lanceringen af spillet. Udvikleren bag spillet sagde blandt andet på kickstartersiden for Frog Fractions 2, at spillet ville blive lanceret under et helt andet navn. Spillet blev da også lanceret under navnet Glittermitten Grove som en specialpakke på spilplatformen Steam.

Genital Jousting – et festligt indslag

Genital Jousting hører bestemt også til på denne liste. Spillets seksuelle undertoner skabte en del røre, da det blev lanceret, men viste sig hurtigt at være et populært valg af underholdning til mange fester. I spillet skal deltagerne styre nogle løsrevne frække dele og konkurrere mod hinanden i sjove og skøre udfordringer.

Starburst – enkelt, underholdende og vanedannende

På denne liste med mærkelige spil skiller spilleautomaten Starburst sig en smule ud. Typisk er de største og mest indbringende spil, dem der har de nyeste funktioner, den flotteste grafik og det mest omfattende og detaljerede indhold. Starburst har ikke umiddelbart nogen af delene, men har alligevel skabt en indtjening på over syv mia. kroner! Det er i sig selv mærkeligt – mærkeligt nok til at fortjene en plads på denne liste. NetEnt, der står bag Starburst, har formået at skabe et spil, der er proppet med små detaljer som gør spiloplevelsen meget tiltrækkende og underholdende – og det er måske netop dette, samt spillets brug af små-psykedeliske farver, der har gjort Starburst så populært, at det på mærkelig vis har været i stand til at blive et af de mest populære online spilleautomater i mange år. Besøg Casinoer Danmark for at spille det mest enkle, men også mest spillede spil: Starburst

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.