8 julegavetips

8 julegavetips

Jagten på den perfekte julegave er begyndt! I år er der fokus på mobilitet, individuel tilpasning og endnu bedre funktioner i tech-verdenen. Her finder du 8 gavetips til teknologiinteresserede – alt fra gamingtilbehør i form af soundbars og headsets til opgraderinger af hjemmekontoret.

Højttalere til computeren

Creative Pebble Pro er en stilfuld lydopgradering til hjemmekontoret eller gaming setuppet. På trods af deres kompakte størrelse kan de små højtalere prale af kraftig og klar lyd, 3,5 gange mere bas sammenlignet med sin forgænger samt både BassFlex og Clear Dialog. Sidst men ikke mindst er der mulighed for at gøre dit skrivebord mere personligt med RGB-belysning, der er smagfuldt integreret i bunden af hver højttaler. Creative Pebble pro har både Bluetooth 5.3-teknologi, AUX-ingang, USB-C-port samt hovedtelefon- og mikrofonporte.

Pris: ca 600 kroner

Dockingstation fra Logitech

Logitech Logi Dock er en alt-i-en dockingstation med lynhurtige mødekontroller og en indbygget højttalertelefon. Det er et mildest talt fleksibelt stykke grej, der optimerer skrivebordet så man får en mere produktiv arbejdsplads. For at undgå rod på bordet understøtter Logi Dock op til fem USB-tilbehør og op til to skærme. Den kan desuden oplade bærbare computere op til 100W.

Forbindes med et enkelt kabel til computeren og giver et bedre organiseret skrivebord – uden en masse overflødige kabler, dongler og opladere liggende. God lyd er alfa og omega for onlinemøder, og derfor har Logi Dock støjreducerende højttalertelefon til møder og kan også automatisk overføre lyden til et Zone Wireless headset eller Zone True Wireless øretelefoner. Efter mødet kan brugeren skifte til musik fra den kraftfulde og fint kalibrerede højttaler. Logi Dock fås i to farver – grafit og hvid (grafit kun til Microsoft Teams).

Cirkapris: 4.299 kroner

In-ear høretelefoner

Creatives Outlier Pro er trådløse in-ear-hovedtelefoner med funktioner som Hybrid Active Noise Cancellation (ANC), Ambient Mode, seks mikrofoner, justerbare berøringskontroller, Bluetooth 5.2-forbindelse og trådløs opladning – kombineret med stilfuldt design. Måske mest imponerende er dog batteriets levetid: op til 60 timer med 15 timers spilletid, hvilket gør dem fremragende på lange pendlerture, arbejdsdage og til træning.

Pris: ca. 670 kroner

Bedre lyd til dine spil

Creative Sound Blaster Blaze V2 er en perfekt julegave til gameren, der vil have en bedre lydoplevelse på pc, Mac, Playstation, Xbox og Nintendo Switch. Med sit sorte, diskrete design og fløjlsbeklædte ørekopper passer disse hovedtelefoner til de fleste mennesker.  Den lette vægt på 187 g hæver desuden komfortniveauet for lange spilsessioner. De har en kraftig bas og klar lyd, og med Creative-appen til Windows har brugeren adgang til Sound Blaster Studio Essential-pakken, der understøtter lydbehandlingsteknikker og indbyggede forudindstillinger til forskellige spilprofiler, film og musik. Sound Blaster Blaze V2 er udstyret med en aftagelig støjreducerende mikrofon, der giver spillerne mulighed for at kommunikere effektivt uden uønsket interferens.

Koster ca. 335 kroner

Mere lyd

Den bærbare højttaler Creative Muvo Go er den seneste tilføjelse til den populære serie og vil helt sikkert blive en ny favorit! På trods af det slanke design og den lette vægt på 570 g er der kraft bag Muvo Go. Hvis du vil have endnu højere lyd, har du også mulighed for at parre to enheder via Wireless Stereo Link, som skaber en fyldigere stereolyd. Med det stilfulde design, trådløse tilslutningsmuligheder (Bluetooth 5.3) og op til 18 timers batterilevetid i et IPX7-certificeret vandtæt format, er dette den perfekte højttaler at tage med til stranden, parken, festen eller på en vandretur i naturen.

Pris: ca. 670 kroner

Lyd til videomøder

Logitechs Zone True Wireless Earbuds er udviklet i samarbejde med de store videokonferenceplatforme og tilbyder problemfri forbindelse mellem enheder for at sikre bedre videomøder. Takket være en mikrofon med førsteklasses støjreduktion kan Zone True Wireless garantere krystalklar lyd ved hvert opkald, uanset omstændighederne og støjniveauet omkring det. Derudover har hovedtelefonerne et minimalistisk design, et stilfuldt udseende og videolyd i høj kvalitet, der hjælper brugeren med at holde fokus.

Bluetooth-forbindelsen sikrer, at du kan tilslutte ørepropperne til både mobilen og computeren uden problemer. Dermed er det nemt at skifte mellem enhederne og deltage i videokonferencer eller tale i telefon. Derudover har hovedtelefonerne dobbelt så lang batterilevetid sammenlignet med de førende konkurrenter på markedet. Zone True Wireless fås i to farver: Graphite og Rose.

Cirkapris: fra 2.490 kroner

Soundbar fra Creative

Creative Sound Blaster Katana V2X soundbar tilbyder en kraftfuld gamingoplevelse, men i et format tilpasset brugere med mindre plads. Soundbaren har en lydsignatur, der minder om en mere luksuriøs Sound Blaster og leverer multikanals-lydgengivelse i høj kvalitet takket være den roste Xamp-teknologi, som lader Creatives egen multi-core DSP-styring drive diskant-, mellemtone- og baselementerne individuelt.

Soundbaren tilbyder også settings specielt designet til spil, såsom SXFI Battle-Mode, som forstærker kamplyde og hjælper dig med at bestemme afstand og retning, og Scout Mode, som lader dig høre modstandere, før de vises på skærmen. Denne alsidige soundbar er kompatibel med desktops og konsoller, herunder pc, Mac, PS5, PS4, Xbox Series X og S, Xbox One og Nintendo Switch. Er man en natteravn, kan man bruge hovedtelefoner. Super X-Fi Holography er en prisvindende teknologi, der genskaber lydbilledet fra et surroundsystem af høj kvalitet i et par hovedtelefoner.

Pris: ca. 2.300 kroner

Trådløse in-ear hovedtelefoner

Creative Sensemore Air er Creative Technologies’ nyeste trådløse in-ear hovedtelefoner. Takket være den nye Sensemore-teknologi behøver du ikke længere tage dine hovedtelefoner frem, når nogen vil tale med dig, da du får fuld kontrol over, hvor meget af den omgivende støj du vil høre. Du kan således høre musik i detaljer, mens du holder styr på dine omgivelser. Derudover har de en batterilevetid på op til 10 timer og 35 timer i alt med opladningsetuiet samt 2 timers batterilevetid med kun 10 minutters opladning og IPX5-certificeret vandmodstand, de er den perfekte ledsager til både løbeture og shoppingture rundt i byen.

Pris: ca. 745 kroner

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.