7 tips til hverdagens strabadser

7 tips til hverdagens strabadser

Knowable er et amerikansk magasin på nettet, der bringer historier af mange forskellige slags. En af de fortællinger som jeg faldt over, fokuserer på små tips og tricks til forhold i hverdagen, som på en eller anden måde har en indflydelse på dit liv.

Jeg linker naturligvis til kilden nederst, men inden du klikker videre, så tag en smagsprøve på nogle af disse tips og tricks. Måske kan du meget hurtigt afgøre, om det er værd at springe videre til Knowable eller ej.

  • Er du nogensinde blevet grebet på fersk gerning i en eller anden pinlig situation? Så sig til folk, at du gjorde det, fordi du havde tabt et væddemål.
  • Hvis du en aften har brug for at parkere bilen, så overvej at gøre det lige foran en bank eller sparekasse. Her er der som regel masser af lys og overvågningskameraer.

Bestil en pizza og få et gratis lift

Til kvinderne: hvis en ældre herre begynder at bage på dig (altså ren flirt), og du helst er fri for dette, så smil til ham og kald ham hr.

Hvis du af og til er ude at holde foredrag, så sørg for at have et glas vand stående. Skulle du pludselig glemme hvad du skal sige, så tag en slurk vand og træk tiden. Ingen vil bemærke din glemsomhed.

Er du sulten og har du brug for et lift hjemad? Så besøg nærmeste pizzeria og bestil en pizza. Bed derefter om at få lov til at køre med pizzabudet.

Hvis du befinder dig midt i en diskussion eller skænderi, så forestil dig at hele seancen bliver optaget på video. Det sikrer måske at du ikke siger ting, som du bagefter vil fortryde.

Når du ønsker at folk skal høre efter hvad du fortæller, så start med at sige: ”Jeg burde nok ikke fortælle dig dette her, men …”. Så skal du bare se hvordan folk spidser ører.

Knowable

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.