5 gode apps til din Android

5 gode apps til din Android

Når det handler om smartphones, handler det også om apps, og derfor vil vi her forsøge at servere 5 gode apps til din Android smartphone. Nu er valg af apps afhængig af behov og interesser, så nedenstående er blot eksempler på apps, som måske kan tilgodese det brede publikum.

Har du ideer eller forslag til apps, som absolut bør befinde sig her på listen, kan du skrive en kommentar herunder. Den vil vi blive galde for, og den kan måske være startskud til at netop din favoritapp kommer med næste gang vi omtaler gode apps til Android.

Feedly – nyheder og RSS feeds

Det er ingen hemmelighed, at jeg bruger en del tid på at læse nyheder på min Nexus 6p Android smartphone. Det er en relativ stor skærm, og derved er denne telefon ganske velegnet til at slubre nyheder i sig. Du kan vælge imellem en lang række foruddefinerede feeds, og den indbyggede søgemekanisme gør det let at finde nyhedsfeeds, som interesserer dig. Du kan også selv tilføje et feed, hvis du har RSS adressen.

Metal Pro – Facebook

Jeg befinder mig desuden en del på det sociale netværk, Facebook. Her udveksler jeg ting og sager med venner, familie og bekendte, og dette inkluderer alt fra links, til fotos, videoklip og skøre indslag. Problemet med den officielle Facebook app er at den er ret batterisulten. Derfor har jeg investeret nogle få dollars i et alternativ. Alternativet hedder Metal Pro og er mindst lige så god som den officielle Facebook app.

Vejr&Radar

Golfsporten er klart bedst hvis vejret er til syslerne ved de 18 huller. Derfor har jeg brugt en del tid på at finde den gode vejr-app til Android. Jeg har prøvet lidt af hvert, og i øjeblikket bruger jeg Vejr&Radar Pro. Her får jeg uddybende vejrprognoser og radar-animationer. Så har jeg mulighed for at få pakket den rette golfbag inden afgang. Sololie eller paraply?

Dansk TV-Oversigt

Hvad kommer der i flimmeren i dag? Et af de mest stillede spørgsmål i de danske hjem, og derfor har jeg installeret denne glimrende app, som er dansk-udviklet og som giver et ganske udmærket overblik over hvad der kommer på de mange kanaler. Du udpeger dine favoritkanaler, og du kan også bestille små alarmer, som bipper 5 minutter før programstart. Appen er gratis men du kan donere et beløb til udvikleren via Paypal. Jeg venter på en Pro-version, som jeg kan købe direkte i Play Butikken.

Dinero – overblik over din business

På falderebet skal jeg nævne den danske tjeneste Dinero, som også har udviklet en glimrende app til din smartphone. Med denne app kan du eksempelvis nemt bogføre bilag, og har du fået en kvittering i Netto, som skal bogføres i systemet, kan du gøre det ved hjælp af Dinero appen.

Jeg bruger ovenstående apps på min Nexus Android smartphone

https://play.google.com/store

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.