360 graders kamera fra Ricoh

360 graders kamera fra Ricoh

Et digitalt kamera, som kan tage 360 graders fotos? Lyder det som noget, der godt kunne interessere dig? I så fald bør du holde øje med de nye kameraer fra producenten Ricoh, som lander i disse dage. Ricoh, som måske kendes af mange herinde for deres kopimaskiner.

Men Ricoh producerer altså også digitale kameraer, og de er ude med en ny model, som hedder Ricoh Theta SC. Det er en forenklet version af modellen Theta S. Model SC er billigere og dermed mere spiseligt for hr og fru Danmark, hvorimod model S henvender sig til professionelle.

To modeller – to priser

Trods den lavere pris leverer Theta SC præcis samme billedkvalitet, idet den har samme objektiv og sensor som Theta S, og så skal man jo næsten være et fæhoved, hvis man ikke vælger den nye prisbillige version af kameraet.

Der er visse ting du ikke får, hvis du køber den billige model. Du kan kun optage vidoer på 5 minutter (imod 25 minutter på model S). Du må nøjes med USB udgang, hvor model S også har HDMI udgang. Model S har desuden live stream – det får du ikke med Ricoh Theta SC.

Fotografering i super kvalitet

Med dette 360 graders digitale kamera kan du fotografere løs med en fantastisk billedkvalitet, og med USB er det relativt nemt at overføre dine optagelser til computere, smartphones og tablets (hvis du ikke anvender Apples USB-fjendtlige apparater).

Du kan endvidere nemt overføre til sociale medier som Facebook og YouTube. Dine fotos lander i 14 megapixels kvalitet, mens videofilm hentes i højopløst 360°-video (1920×1080, 30 billeder /sek.). Kameraet har indbygget hukommelse på 8 GB, hvilket svarer til at du kan gemme omkring 1.600 billeder direkte på kameraet.

Theta SC kommer i farverne hvid, blå, beige og rosa, hvis dette er vigtigt for dig. Theta S findes desuden i sort. Priserne afhænger naturligvis af hvilken model du vælger. Den billige model SC koster godt 2.300 kroner, mens den mere prof model Ricoh Theta S koster tæt på 3.000 kroner.

www.theta360.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.