3 nye telefoner fra Nokia

3 nye telefoner fra Nokia

Nokia præsenterer nu 3 nye mobiltelefoner, som trækker væk fra den stigende smartphone-retning. Med en smartphone er du altid “på” og kan sjældent koble fra, fordi den konstant vibrerer med notifikationer og beskeder. Nokia bevæger sig i en anden retning. Og den ide kan jeg faktisk virkelig gode lide. Se bare her.

Nokia 8210 4G: flere ugers standby batteri

Nokia 8210 4G – den nyeste tilføjelse til ‘Originals’-familien – fejrer den ikoniske Nokia 8210, der blev lanceret i 1999 ved Paris Fashion Week. Den nye Nokia 8210 4G leverer flere ugers standby batteri – lige som i de gode gamle dage – og hvis det ikke er nok til at få folk til at slå øjnene op, leverer den med sit nye mindeværdige design og signaturholdbarhed kombineret med 4G og VoLTE-kapacitet, en stor 2,8″ skærm og en intuitiv brugerflade.

Nokia 2660 Flip: klaptelefon for seniorer?

Flip-funktionaliteten og det gennemtænkte design gør Nokia 2660 Flips opkaldshåndtering enkel og behagelig, da den udslåede telefon følger ansigtets former.

Telefonen er især elsket af folk over 55 år på grund af den optimerede tilgængelighed, ligesom den store skærm, høreapparatkompatibilitet, fantastiske batterilevetid og store knapper gør Nokia 2660 Flip letanvendelig for dem, der har mest brug for det.

Den dedikerede nødknap giver ro i sindet ved at give mulighed for hurtig kontakt til dine kære. Hvis det uventede sker, vil fem kontakter blive underrettet, så de kan sikre, at hjælpen er på vej. Til Nokia 2660 Flip medfølger en opladerstation, så du altid ved hvor din telefon er, og at den lader op, når den ikke er i brug.

Nokia 5710 XpressAudio: indbyggede trådløse høretelefoner

Nokia 5710 XpressAudio tager alt det, folk elskede ved Nokia 5310, og gør det endnu bedre. Et større batteri, dedikerede lydkontroltaster samt indbyggede, trådløse øretelefoner tager lydoplevelsen til det næste niveau og imødekommer den moderne brugeres behov.

Når de trådløse øretelefoner ikke er i brug, kan de belejligt anbringes i opladeren under en slank slider på telefonens bagside, så du altid ved, hvor de er. Samtidig kan du med de indbyggede højtalere lytte til musik alene eller sammen med venner med fyldig bas, krystalklar diskant og en naturlig vokal.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.