3 gode råd til den digitale ”start up” iværksætter

3 gode råd til den digitale ”start up” iværksætter

Danskerne er vilde med at tanken, om at blive iværksætter, og derved skabe sin egen succes ud fra en passion. Undersøgelser viser dog, at skridtet fra tanke til handling er stort og besværligt, hvilket afskrækker mange potentielle iværksættere, fra at gå i gang med eventyret som iværksætter.

Men det behøves ikke, at være så svært at tage skridtet videre. Her kommer 3 gode råd til den digitale ”start up” iværksætter.

Find dette rette hul i markedet

Det er relevant, at kigge på tendenserne i markedet, og på den måde finde et marked eller produkt, hvor efterspørgslen er større end udbuddet. Ved at tænke i tendenser og bevægelser i markedet, er det muligt at finde huller i markedet, som man kan udfylde ved at starte en virksomhed op.

Danskerne handler digitalt mere end nogensinde før, hvilket kan ses i den netop udkommet DIBS rapport fra 2015. Den danske E-handel rundede 90 milliarder i 2015, og vurderes af Dansk Erhverv, til at runde 100 milliarder i 2016.

Det digitale marked er altså i en kæmpe vækst, og det vil derfor altid kunne anbefales, at starte en digital virksomhed op, hvis man går med drømmen om at blive iværksætter.

Få styr på det administrative ved at drive virksomhed

Det er vigtigt at have styr på det administrative, ved at drive virksomhed, inden man starte op. Det er blandt andet moms og skatteregler, der er vigtige at sætte sig ind i, hvis man går med tankerne om at starte op.

Det er en god ide at sætte sig ind i de forskellige regler, inden man går i gang, da man på den måde ikke kommer ud for ubehagelige situationer i forhold til SKAT.

Det er muligt at indhente information om alle de praktiske og administrative ting, der er forbundet med at drive virksomhed fysisk, såvel som på internettet, ved at klikke her

Find den rigtige platform til firmaet

Efter at have sat sig ind i alle de kedelige administrative faktorer, der er forbundet med virksomheden, er det tid til at finde skabelonen, til den digitale platform. Det er heldigvis ikke specielt besværligt, at opbygge en hjemmeside som de fleste frygter. Mange af de systemer man laver hjemmesider i, er utrolig brugervenlige, og man behøver derfor ikke en uddannelse, for at kunne lave en hjemmeside til den virksomhed, man går med tankerne om at opbygge.

Hostingguiden.dk er det muligt at indhente informationer, og tips til opbyggelse af hjemmesider. Det er samtidig muligt på hjemmesiden, at købe sig adgang til de forskellige systemer, man bruger ved opbyggelse af en hjemmeside.

Efter at have downloadet det system, hjemmesiden skal opbygges i, er det bare med at komme i gang med den kreative iværksætteride. Markedet for digital handel har aldrig været mere attraktivt, så er ideen og viljen stærk nok, vil succes være en garanti. God fornøjelse!

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.