Den gode betting-app

Den gode betting-app

Bettingverden har måske ikke direkte noget at gøre med IT, software, hardware, gadgets, og hvad der ellers normalt pryder denne hjemmeside. Og så alligevel lidt. Der er stor forskel på, hvor meget bettingfirmaerne investerer i deres software til deres respektive betting-apps. Vi vil ikke gå ned i de bagvedliggende detaljer for softwaren i denne artikel, men i stedet se på et par enkle nøgleord, som kendetager den gode betting-app.

Desuden spiller vi mere og mere på mobiltelefonen, hvorfor det er nærliggende at se på, hvad en god betting-app skal kunne.

Overskuelighed og pålidelighed fremfor alt

Først og fremmest er det værd at nævne, at det er forholdsvis nemt og hurtigt at finde ud af, hvilke spiludbydere der har investeret betydeligt i en ordentlig betting-app.

De bookmakere, som har investeret knap så meget, har nemlig apps, som nemt ”fryser” og/eller har en lang svartid. Du kan også komme ud for, at appen simpelthen glemmer dine valgte spil, hvorfor du skal til at begynde forfra med at finde spillene. Eller sagt med andre ord: Der mangler en del på softwarefronten.

Formålet med denne artikel er ikke at hænge navnene på de dårlige apps ud. Det kan dog nævnes, at de hos Danske Spil ofte har fået ros og tilmed har vundet internationale priser for deres app kaldet Oddset. Det er heller ikke særlig længe siden, at de gav appen endnu et pift. Du kan nu blandt andet vælge dine favorithold, favoritligaer og meget andet, så de ligger oppe øverst. Dette øger overskueligheden og gør det nemt og hurtigt at finde spillene.

Overskuelighed er generelt endnu et nøgleord, når det kommer til betting-apps. Der er ikke noget værre, end når du skal til at lede med lys og lygte efter det, du søger. I den sammenhæng har de fleste bookmakere heldigvis fundet ud af, at en simpel topmenu med oversigt over de forskellige sportsgrene er vejen frem. Så kig efter det.

Kort opsummering

Hvis du først og fremmest vil spille hos en bookmaker, der har en god betting-app, bør holde øje med følgende ting:

  • Overskuelighed – gerne en menu øverst, hvor du nemt og hurtigt kan klikke dig ind på din favoritsport
  • Ordentlig software – du bliver hurtigt træt af det, hvis appen ”fryser”, eller du skal til at finde alle dine spil igen, bare fordi du lige hurtigt var ude af appen.

Læs også