YouTube uden browser

YouTube uden browser

YouTube er uden tvivl en af de mest populære hjemmesider overhovedet. Den får bare gas, når folk lægger videoklip op i stride strømme, og det er faktisk helt vildt hvor mange minutters video der flyder rundt på kanalen konstant. For at se disse vidunderlige, fantastiske, enestående, chokerende og sjove videoklip er man nødt til at tune ind på YouTubes hjemmeside og boltre sig løs dér. Sådan behøver det dog ikke at være, for med gratisprogrammet DeskTube.tv Lite.

Inden du nu løfter armene i glædesrus, skal du være klar over at du også skal installere Adobe Air, som bruges i forbindelse med installationen af DeskTube. Men det går glat og prblemfrit, og efter få sekunders arbejde på harddisken, har du fået et lille, nyt stykke video software på din computer. DeskTube virker nemlig både til Windows, Linux og Mac (samt kommende versioner til iPhone og Android).

Pæn uden at være popsmart
Programmets brugerflade er pæn uden at være popsmart. Forestil dig at du får en fjernsynsskærm ind på din computerskærm, hvor du i bunden får serveret en række appetitvækkere af forskellig karakter. Inden du tøffer rundt i DeskTube, kan det godt betale sig at logge ind, og her anvender du blot den konto, som du bruger på YouTube. Vupti, så får du alt det præsenteret, som du kender fra YouTube: favoritter, subscriptions und so weiter.

Med DeskTube slipper du altså for at tænde din browser. I stedet får du et selvstændigt program, som bare fungerer og som altså ikke crascher, hvis du har tendens til at have mange faneblade åbne i din browser. Jeg oplevede dog at mange videoklip med bandet Coldplay ikke kunne vises, så måske er der en irriterende bug der.

www.desktube.tv

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.