YouTube Live

YouTube Live

Verdens største underholdningskanal på nettet? Jo, den hedder formentlig YouTube. Videositet over dem alle er online 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Folk lægger timevis af videoklip online hvert minut, og man finder stort set alt om alle emner på videostationen. Og flere millioner mennesker logger ind på YouTube for at se et par milliarder sjove, lærerige, interessante videoklip i alle afskygninger dagligt. Nu bringer YouTube et spændende islæt ind over kanalen: direkte ”udsendelser”. Konceptet kaldes YouTube Live.

YouTube Live vil nemlig vise streamede online direkte udsendelser og videoklip, og det betyder at du kan opleve ting og sager live, altså her og nu! Live begivenheder hed Direkte udsendelser i gamle dage her i Danmark, men på nutidigt sprog hedder den slags Live events. Ved at oprette en profil på YouTube (sådan en har du allerede hvis du har en Gmail) kan du plotte fremtidige live-udsendelser ind i din YouTube kalender, og hvis du abonnerer på bestemte kanaler, vil du få en notifikation, hvis pågældende kanal en dag afvikler en direkte streaming.

Hvad kan vi forvente i fremtiden af udsendelser? Jo, det kunne eksempelvis være sportskampe, interviews, koncerter, filmtrailer premierer og den slags. Kanalen er i al fald interessant for firmaer, der gerne vil promovere et eller andet direkte på nettet, da YouTube jo har seere i alle aldre, fra det meste af verden, døgnet rundt. Spørgsmålet bliver i samme åndedrag, om YouTube snart bliver en betalingskanal, hvor fodboldidioter som undertegnede kan betale sig til en Champions League fodboldkamp. Det må tiden vise.

www.youtube.com/live

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.