Wow! Rock Band 3

Wow! Rock Band 3

Mens denne artikel forfattes, spiller musikken lystigt i baggrunden. Faktisk er det danske The Ravonettes, som spiller og synger om “den sidste dans”. Årsagen er den elementære, at sønnike i øjeblikket tester det seneste spil i Rock Band-serien. Rock band 3 er den lidet opfindsomme titel, men det rykker ikke ved, at Electronic Arts, MTV Games og udviklerne fra Harmonix har skudt papegøjen ved at udsende dette spil til Xbox 360, PlayStation 3, Wii og Nintendo DS. Der er ganske enkelt tale om et superspil med masser af timers underholdning, især hvis man er et halvgammelt musikfjols som undertegnede.


Hidtil har jeg altid været på mærkerne, når Guitar Hero er udkommet, men jeg skal også indrømme, at jeg,  med tilførslen af Rock Band 3, er blevet lidt af en Rock Band-fan. Nå, nu synger John Lennon “Imagine”. Spillet har masser af muligheder for at udøve musikkens svære kunst, også selv om man er uhjælpeligt bagud rent teknisk. Musikquiz er en af mine store hobbyfornøjelser, og jeg elsker at gå tilbage i tiden og spille Kloge-Åge, når det handler om genkendelsen af musik. Jeg elsker musik – også når jeg skriver artikler for Nettips. Rock band tilfører muligheden for at downloade yderligere numre til konsollerne, og det gør bare spillet endnu sjovere og bedre. Forude venter kunstnere som Billy Joel, John Lennon og Bon Jovi via internetforbindelsen.


The Cure, Bob og mange andre
Hjemmesiden for spillet har også fået et pift i den rigtige retning. Når du kobler din RockBand.com-konti sammen med din Rock Band 3-profil, vil alle dine spil-udfordringer og –præstationer blive overført til en personlig “My Gameplay”-side på RockBand.com. Så er du ellers klar til at føre dig frem over for vennerne på Facebook og Twitter, og du kan sågar sende dine bedrifter pr. mail til pennevennerne. Alt i alt er der 83 sange på skiven, og du oplever således kunstnere som Anthrax, The Cure, Def Leppard, Ozzy Osbourne, Bob Marley, Foreigner og mange andre. Rock Band 3 giver dig også øjeblikkelig adgang til de mere end 2.000 sange i det konstant voksende Rock Band-bibliotek og understøtter de fleste eksisterende Rock Band-sange. Ren guf for sådan en fætter som mig!


Rock Band Pro er en ekstra funktion i spillet. Den bygger bro mellem spilverdenen og virkelighedens musikere med en samling af nye instrument-controllere samt trænings- og spilmuligheder, som lukker op for en ny verden af virkelighedstro guitar-, bas-, keyboard- og tromme-færdigheder. Spillets karrieredel gør, at du fra at spille i undergrundsklubber pludselig ender med at spille større steder og måske på kæmpemæssige koncertsteder. Hvis du altså er god nok.


www.rockband.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.