Windows for børn

Windows for børn

Ved hjælp af et lille ekstra program på din Windows computer kan du sætte den op til børnevenlig legeplads.

Mange forældre med computere frygter somme tider, at opsætning, filer, mapper eller programmer tager skade, når ungerne har moret sig ved husets underholdningscomputer. Det kan nemlig næsten ikke undgås, at ungerne kommer til at klikke på noget, som ikke altid er lige belejligt eller hensigtsmæssigt. Derfor er det lidt rart med hjælpeprogrammer, der gør pc’en mere børnevenlig. KidsMenu er en fin måde at gøre din Windows computer mere gangbar for børnene.

Hvad kan den så, denne KidsMenu? Først og fremmest er det et værktøj til voksne, som gerne vil bestemme hvilke klikmuligheder børnene skal råde over, når de sidder ved maskinen. Programmet lægger nemlig op til, at forældrene propper de spil og hjemmesider ind i børneområdet, som ungerne skal have adgang til, og så skånes de mere seriøse og voksentunge applikationer – ingen adgang for børn.

Ud over at man kan skræddersy hvilke områder, som børnene skal have adgang til, er KidsMenu også velegnet til at give Windows et mere børnevenligt udseende. Det hele fungerer ved at du skaber en konto til børnene. Når man herefter afvikler KidsMenu for første gang, fortæller man programmet hvordan og hvorledes denne konto skal virke og se ud. Der er jo ingen grund til at ungerne skal kastes ind i komplicerede Startmenuer og hvad Windows ellers gemmer på.

KidsMenu er gratis og fantastisk børnevenlig. Måske noget for din familie?

http://glob.com.au/kidsmenu

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.