Windows 8 til oktober

Windows 8 til oktober

Det kommende styresystem fra Microsoft hedder Windows 8. Det efterfølger det roste Windows 7, og vi Windows-brugere kan se frem til et Windows 8, der er noget forskelligt fra det styresystem, som vi anvender i dag. Vi skal til at tænke mere i firkantede bokse, og internettet er naturligvis integreret i højere grad. Mange går og gætter på hvornår Windows 8 bliver sat til salg. Denne nysgerrighed skyldes ikke mindst at en beta-version er rullet ud til alverdens brugere – en beta jeg ikke haft kløerne i. Endnu…


Kilder tæt på Microsoft afslører, at man forventer Windows 8 i butikkerne til oktober, altså om et halvt års tid. Styresystemet kommer til traditionelle pc’er, men også til de såkaldte ARM processorer. Som det plejer at være med nye versioner af sådan et mastodontisk stykke software, skal vi danskere ikke forvente at få det i hænderne i en dansk version til oktober. Vi må formentlig vente en måned eller to ekstra. Til gengæld kan vi måske glæde os til en ny form for licens, når det forventes at Microsoft vil sælge familie-licenser, så en husstand får flere licenser til en reduceret pris.


Ps. Da jeg ikke lige havde et billede af Windows 8 i arkivet, valgte jeg dette af en velklædt kvinde. It-artikler har ofte den kedelige skavank, at det bliver for seriøst. Denne artikel er også seriøs – måske lidt ekstra seriøs, når vi inkluderer mennesket bag skærmen!


http://windows.microsoft.com/da-DK/windows-8/consumer-preview

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.