Windows 8.1 nyheder

Windows 8.1 nyheder

Er du en af de målrettede personer, som naturligvis har opdateret din Windows 8 til Windows 8.1? Windows 8.1 er jo den opdatering, som Microsoft udsendte for nyligt, og den er naturligvis helt gratis. De såkaldte service packs fra Microsoft har jo også været gratis, så lovprisninger over den gratis gave fra Microsoft burde være overflødig. Apple har jo også travlt med at forære dette og hint til brugerne. Nå, men Windows 8.1 er altså udkommet, og pakken indeholder en række features, som mange Windows 8 brugere har efterspurgt. Nettips har kastet et blik på disse features i Windows 8.1, og vi bringer her et mindre overblik over nogle af fornyelserne.

Man har fra Microsofts hånd forsøgt at gøre Windows 8.1 så smart som overhovedet mulig, og styresystemet skulle gerne optræde godt, stabilt og sikkert på de enheder, som folket tager i anvendelse i dag, uanset om det er pc’er, tablets, smartphones eller andre unævnelige hybride enheder. Windows 8.1 burde også forbedre så essentielle ting som forbedret levetid, optimeret ydeevne og nydeligere design. Men hvilke ting kan du glæde dig til med Windows 8.1?

Startknappen i Windows 8.1

Personligt hylder jeg at Startknappen er vendt tilbage. Denne startknap har jeg virkelig savnet, og det er ingen hemmelighed, at jeg har brugt erstatningssoftware, så jeg har haft en knaplignende startknap (!) til min disposition i Windows 8. Men den hårdt savnede startknap skulle altså være retur via Windows 8.1. Samtidig skulle den nye startmenu give dig et forbedret overblik over dine apps. Søgefunktionen skulle også have fået et puf i den rigtige retning, så du både søger på maskinen, på Skydrive og på nettet via Bing.

Den berygtede startskærm giver bedre mulighed for en individuel tilpasning af brugerfladen, og du bestemmer for eksempel selv størrelsen på de såkaldte live tiles (af nogen benævnt fliser), baggrund og design. Du vælger også selv om du foretrækker startskærmen eller det klassiske layout med den elskelige startknap. Jeg ved godt hvad jeg vælger…

Bedre Windows Store i Windows 8.1

Windows 8.1 lægger også op til at skyen inviteres med på råd konstant. Skype-opkald, apps, SkyDrive, Xbox Video og en masse internetbaserede tjenester er integreret i Windows 8.1, og browseren hedder nu Internet Explorer 11, som er optimeret til apparater med trykfølsom skærm, fx tablets. Internet Explorer 11 skulle være hurtigere, og du kan synkronisere browseren på tværs af de enheder, su omgiver dig med – et element du naturligvis også kan benytt6e dig af, hvis du fx anvender Google Chrome som browser.

Multitasking er også noget mænd kan trække på, og det skulle være muligt at bruge og se op til 4 apps på én gang. Og disse apps hentes via Windows Store, som er gjort endnu mere brugervenligt. Det er nu nemmere at se hvilke apps, der anbefales af venner og bekendte, og via Windows 8.1 bliver dine apps nu automatisk opdateret, hvilket er særligt rart i disse så it-usikre tider.

http://windows.microsoft.com/da-dk/windows-8/update-from-windows-8-tutorial

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.