Windows 8.1 med forbedringer

Windows 8.1 med forbedringer

Så sker det! Windows 8.1 er på trapperne, og Windows 8 brugerne i hele verden kan se frem til en række ændringer, som forhåbentlig gør oplevelsen med Windows 8 endnu bedre. Det er efterhånden ingen hemmelighed, at Windows 8 har fået tæsk og prygl fra mange brugere rundt omkring, og efter min opfattelse er slagene fortjent. Microsoft valgte at skabe et styresystem, som var markant anderledes end Windows 7, og som det ofte ses, betaler forandring sig ikke altid. Nu har Microsoft lyttet til brugerne, og det er der kommet en række ændringer ud af. Lad os se på nogle af dem.

Ændringerne virker til apparater med Windows 8.1, altså både tablets og pc’er og til apparater med touck skærm og mus. Microsoft satsede en herredyr bondegård på at skabe et styresystem, der kunne betjenes med fingertryk på skærmen, og Microsoft ønskede endvidere at styresystemet skulle være genkendeligt uanset om man bruger pc, tablet eller smartphone. Den del af planen er sikkert også opfyldt, men et eller andet sted gik det grueligt galt for Microsoft – især da firmaet valgte at fjerne den elskede Start-knap, der har været basis for styresystemet siden Windows 95.

Microsoft valgte at indsætte en Windows-knap i stedet, som partout sender os ind i et skærmbillede med apps og andre elementer, som jeg personligt ikke har brug for. Nænænæ, I skal dæl’me ikke sende mig væk fra mit elskede Skrivebord uden at jeg beder om det. Jeg vil have Start-knappen og den medfølgende Start-menu tilbage. Og maskineriet skal ikke starte op med at servere ligegyldige apps for mig. Send mig direkte til Skrivebordet, bitte! Og alt det håber jeg nu atter bliver muligt, når Microsoft udsender deres Windows 8.1 opdatering.

Hvordan har du det med Windows 8?

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.