Windows 7 browser parodien fortsætter

Windows 7 browser parodien fortsætter

Jeg ved snart ikke om I gider at læse mere om denne tragikomedie , men nu lader det til at Opera, Mozilla og Google igen har ondt i en vis legemsdel over browservalget i Windows 7.

De tre firmaer skulle nu hver især være klar med en ny skrivelse til EU kommissionen, hvori de ifølge en artikel i New York Times vil forlange yderligere ændringer i det vindue, der dukker op når brugerne har installeret Windows 7 og der skal installeres en browser.
 
Google, der i lang tid har forsøgt at flyve under myndighedernes radar på grund af deres dominans angående søgning på nettet, ser ikke rigtig ud til at ville fortælle offentligheden, hvad de vil have lavet om, men nøjes med at fortælle at de vil sende et brev til EU kommissionen. Muligvis nager det dem, at de eneste der vælger Chrome, ser ud til at være tidsfikserede nørder, der har stoppeuret fremme, når de søger på nettet.

Mozilla, er nok dem der skuffer mig mest i det her cirkus, med FireFox har de leveret en fantastisk browser, der er ved at bleve en magtfaktor på nettet, og så ender det med en gang navlepilleri angående Windows 7. Mozilla er nu blevet utilfredse med at browserudvalget er i alfabetisk rækkefølge, og forlanger nu at rækkefølgen skal være ren tilfældig. Hvis placeringen er så vigtig for Mozilla, hvorfor skifter de så ikke navnet Firefox ud med enten Adam eller Adonis.

Opera, klassens klovn, har som sædvanlig en hel masse at udsætte på det hele, de er utilfredse med at der er et Microsoft logo på den side der kommer frem, selvfølgelig er de også utilfredse med deres placering og så for lige at sætte den famøse prik over iet, så forlanger de også at den sikkerhedsadvarsel, der kommer frem, når man forsøger at installere et program, skal deaktiveres, hvis folk vil installere Opera.

http://www.neowin.net/news/main/09/11/06/rivals-challenge-microsoft-browser-settlement

http://www.nytimes.com/2009/11/05/technology/companies/05soft.html?_r=3&ref=technology

Kommentar: Når Sophos og andre antivirusfirmaer har utrolig travlt med at vise, hvorfor man absolut skal vælge deres produkt til Windows 7, der ifølge en test er fuld af huller og andre firmaer spilder både deres egen og folks tid og penge på at komme til at stå først i rækken, når der skal vælges browser, så kunne noget tyde på at de regner med at Windows 7  bliver fremtidens    styresystem.

Jeg er glad for at jeg allerede har fået købt mine Windows 7 versioner, for man ved aldrig hvad det her cirkus ender med, det næste er vel et forbud mod at der står Microsoft nogen steder i programmet, og det i stedet bliver omdøbt til Opera 7.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.