Windows 7 dag

Windows 7 dag

Der har været utrolig mange artikler der har omhandlet Windows 7 og da vi er så godt i gang så lad os tage en mere. Da Vista kom frem var jeg en af dem der sprang med på vognen og købte mig en Vista Ultimate 64 bit. I de år systemet har kørt har der ikke været nedbrud på maskinen, styresystemet ser ud til at være klippestabilt på den maskine jeg bruger, når det er sagt, så har jeg dog et par punkter der irriterede mig ved systemet

For selv om jeg har pillet al gejlet fra så, virker systemet tungt. Det ser ud til at Microsoft har ville tilfredsstille for mange, og de er så i stedet endt med et stort overvægtig styresystem.

Windows 7
Har siden det har været muligt haft de forskellige testversioner af Windows 7 kørende og det har været en utrolig positiv oplevelse. Jeg har i hele perioden ikke haft problemer med hverken firewall eller antivirus, da John Westcoast i hele perioden har holdt mig opdateret med hvilken program, der så ud til at køre mest optimalt.

Derfor har jeg nu besluttet at skrotte Vista og XP på mine maskinerne og lægge Windows 7 på begge to i stedet. Den ene vil dog blive med dualboot, da jeg regner med at give Ubuntu en ny chance når den nye version kommer, har ellers benyttet Mint.

Der er forskellige meninger om hvornår det er optimalt at opdatere maskinen til Windows 7, en mulighed for at se om du eventuelt vil rende ind i problemer er dette program fra Microsoft.

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=1b544e90-7659-4bd9-9e51-2497c146af15

Når man er et legebarn som mig, ender det ofte med at man får installeret en hel del programmer, man egentlig ikke har brug for, derfor har jeg valgt at gemme de vigtige ting på en USB nøgle og så formatere maskinerne og starte på en frisk.

Så i løbet af den næste uges tid vil jeg tage afsked med XP og Vista og krydser selvfølgelig fingre for at der ikke går noget galt.

Hvis man vil opdatere en maskine, som man ikke selv har samlet,  ville det nok også være en god ide at besøge fabrikantens hjemmeside for at se om der eventuelt skulle ligge vigtige oplysninger eller opdateringer til Windows 7. Hvis du stadigvæk er i tvivl kunne du også lige se på denne artikel, der prøver at give et bud på hvornår det kan betale sig at skifte.

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2354488,00.asp 

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.