Windows 7 browser show.

Windows 7 browser show.

Efterhånden er sagen om browserne i Windows 7 ved at udvikle sig til en parodi. Først var der klagen fra firmaet bag Opera, over at Microsoft havde installeret deres egen browser i deres eget styresystem, EU kommissionen blev involveret og i første omgang svarede Microsoft igen ved at udtale at de ville lave en europæisk version uden browser.

Den næsten endelige løsning.
Efter en hel masse skriveri frem og tilbage mellem Microsoft, EU kommissionen og andre firmaer der leverer browsere til Windows, blev man enige om at europæiske brugere af Windows 7 ville blive mødt af et skærmbillede, hvor de ville kunne se de forskellige browsere, læse om hvad de kunne og så installere dem de var interesseret i.

De fleste vil sikkert mene at der har været brugt tilstrækkelig mange penge og resurser på et problem, som egentlig ikke var noget alligevel, men da der er blandet politik og penge ind i sagen kan sagen selvfølgelig ikke slutte her. Nu er der opstået uenighed om , hvordan de forskellige browsere skal placeres i det skærmbillede som brugeren bliver plaget med.

Efter nummer eller alfabet.
Blandt andet skulle browsernes tudekiks Opera har mulet over en mulig placering efter navn, andre skal have foreslået at det skal være i den rækkefølge som man regner med at browsenerne har i udbredelse. Det eneste der skulle stå fast i øjeblikket skulle NU være, at brugerne vil få 12 browsere at vælge imellem, og for at brugere af Windows Vista og XP ikke føler sig helt udenfor, vil de få samme mulighed via Windows Update. Denne del af aftalen skulle gælde i 5 år.

Kommentar:
Jeg synes hele sagen har været en storm i et glas vand, har altid installeret de browsere jeg mener jeg har brug for i Windows, det er IE fordi jeg altid har benyttet den og Firefox fordi den bare virker. Hvis man har brugt computer et stykke tid, så finder han hurtig ud af hvilken browser man kan lide, og hvis man er helt ny på det område og så lige starter med at skulle vælge mellem 12 muligheder, så kan det hurtigt ende med at man foretager nogle valg man hurtigt fortryder.

 

http://www.neowin.net/news/main/09/10/07/microsoft-changes-browser-ballot-screen-testing-beginning

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.