Wallpapers i lange baner

Wallpapers i lange baner

Savner du flotte wallpapers til Skrivebordet i Windows? Her er gode forslag til hjemmesider med wallpapers.

Vægpapir! Gad vide om det vækker jubel blandt læserne, når det engelske ord wallpaper oversættes til vægpapir? Næppe. Derfor er betegnelsen baggrundsbillede nok noget bedre. Baggrundsbillede, Skrivebordsbaggrund eller tapet – kært barn har mange navne. Ens for begrebet gemmer sig muligheden for at skræddersy sit eget udseende, som toner frem, når man logger ind i Windows og andre styresystemer. Nettips har fundet nogle sites, hvorfra du kan hente flotte wallpapers til din computer. Vær opmærksom på, at wallpapers er et populært søgeobjekt, hvilket desværre medfører at skumle personer gemmer malware og virusser på sådanne sites. Hav derfor antivirusscanneren kørende, når du bevæger dig ind på disse sites. Her er nogle websites, som skulle være gode nok. Inspirationen er hentet i vort forum her på Nettips.

www.desktopnexus.com
Desktop Nexus frister med masser af flotte wallpapers. Sitet har inddelt billederne i passende kategorier, og
Søgefunktionen er slet ikke så ringe endda, hvis man er på udkig efter bestemte temaer. Hvis du ydermere registrerer dig som medlem på siden, får du mulighed for at uploade dine egne wallpapers til glæde for andre. Et klik på Populær-kategorien giver med garanti lyst til at skifte det nuværende baggrundstapet ud. Tror jeg… Det geniale ved Desktop Nexis er endvidere, at hjemmesiden tilpasser billederne efter din skærmopløsning – helt automatisk.

www.wallpaperbase.com
WallpaperBase er også en mulighed, hvis du er på jagt efter Skrivebordsbilleder. På sitet finder du mere end 20.000 eksemplarer, og søgeboksen øverst på siden gør det nemt at finde en passende baggrund til dit Skrivebord. Tjek i øvrigt hjemmesidens links ud. Her finder du mange gode URLs på hjemmesider med masser af wallpapers.

Sådan gør du
Hvis du skifter baggrundsbillede ud, kan det gøres på flere måder. Her er to nemme faconer at gøre det på.

Find et passende billede på nettet og vælg en passende størrelse, der matcher din skærmopløsning
Højreklik på billedet og vælg Anvend som baggrund.

Eller: Find et passende billede på nettet og vælg Gem billede som…
Når billedet er gemt, placerer du din mus på Skrivebordet, højreklikker og vælger Egenskaber.
På fanebladet Skrivebord, klikker du gennemse, vælger dit billede og klikker Ok.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.