Wallpaper til skrivebordet

Wallpaper til skrivebordet

Dag ud og dag ind starter vi vores små computere op. Bærbare, stationære og tablets åbnes i et væk, og som noget af det første er det baggrundsbilledet på Skrivebordet, der toner frem på skærmen. Sådan et baggrundsbillede kaldes også for wallpaper, hvilket jo er ret logisk. Jeg mener, et stykke papir på en væg. Nå, ikke desto mindre er det altid rart at have noget pænt at kigge på. Mange bruger billeder fra det digitale kamera. Så er det som regel kæresten, barnet eller en flot solnedgang, som pryder Skrivebordet. Men du kan også vælge at finde flotte wallpapers på nettet. En billedsøgning i Google giver dig uanede muligheder, hvor du kan finde alt mellem himmel og jord. Du kan også bruge de flotte baggrundsfotos, som præger Bing, Microsofts søgemaskine.

Farverige wallpapers

Bing adskiller sig nemlig fra Google ved at de har et baggrundsfoto i stedet for Googles lettere kedelige hvide baggrund. Jævnligt skiftes dette baggrundsfoto ud, og variation er jo en dejlig ting. Mange af disse baggrundsfotos er vanvittigt flotte, og selv om jeg sjældent bruger Bing, kan jeg godt blive en smule duperet over de flotte omgivelser, som Microsoft har tildelt deres søgemaskine. Microsoft har nu oprettet et galleri, hvor du får et overblik over de baggrundsbilleder de bruger, og som bonus kan du downloade disse wallpapers uden at det koster dig en krone, så længe billederne blot bruges som wallpaper.

Når du bevæger dig ind i galleriet, får du stillet forskellige søgemekanismer til rådighed. Du kan vælge imellem en række kategorier, for eksempel Rejse, Kultur, Dyr og Videnskab. Du kan også vælge imellem en række nøgleord (Tags), og du har også mulighed for at vælge billeder i bestemte farvekombinationer. Er du mest til ferie- og højtidsbilleder er der også mulighed for at finde billeder i den kategori, og så er der ellers chance for at finde et baggrundsbillede fra en bestemt region i verden. En søgning på Danmark giver to resultater: dejlig stemning fra Nyhavn i København samt et flot landskabsbillede fra Færøerne.

www.bing.com/gallery

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.