Voyager Legend headset fra Plantronics

Voyager Legend headset fra Plantronics

For nogle dage siden skrev jeg om Calisto 620, en trådløs speakerphone fra Plantronics. Den er blevet min lille assistent, når jeg sidder og arbejder ved computeren. Skulle telefonen ringe, snupper jeg samtalen via denne speakerphone, for så har jeg begge hænder fri til surfing, notatskrivning og hvad der ellers måtte kræve fingerfærdigheder. Men hvad gør jeg, hvis jeg skal ud at kør en tur, og telefonen ringer? Det er jo ikke tilladt at holde mobiltelefon i den ene hånd og holde på rattet med den anden samtidig. Begge hænder på rattet, om jeg må bede! En løsning på dilemmaet: at snakke telefon, mens man kører, kunne være at investere et beløb i et Bluetooth headset fra Plantronics.

Plantronics har succes med deres Voyager-serie, og nu er firmaet ude med headsettet Voyager Legend. Det er et stærkt hjælpemiddel, hvis du sidder i bilen og skal klare ting og sager pr telefon samtidig, men Voyager Legend kan også sagtens anvendes, hvis du sidder ved din computer eller står og rører i gryden. Voyager Legend er nemlig et trådløst headset, du forbinder til din smartphone, tablet eller pc via Bluetooth. Headsettet er blandt andet skabt på baggrund af Smart Sensor teknologi, som besvarer dit opkald idet du tager headsettet på. Ikke nogle fumlerier med knapper bag øret!

Tag telefonen med ”Answer”

Lyden er bestemt også i orden. Voyager Legend har tre mikrofoner og indbygget Digital Signal Processing (DSP) og WindSmart-teknologi, der skulle reducere, og hvis du ynder at lytte til musik på farten, kan du streame din Spotify direkte fra telefon til øregangen. Jeg er en anelse kræsen med hensyn til lydkvalitet, og på dette punkt bliver Voyager Legend ikke min bedste ven. Til gengæld er Voyager Legend let at betjene. En knap til opkald og stemmekommando – du besvarer et telefonopkald med ”Answer” eller afviser opkaldet med ”Ignore” – samt en tænd-sluk knap samt mute-knapper.

Voyager Legend er desuden i stand til at fortælle dig, hvem det er der ringer, hvis vedkommende findes i telefonens kontaktliste. Hvis du har tid og lejlighed til at snakke, siger du blot Answer. Så er kontakten etableret. Voyager Legend fodrer dig også med detaljer som hvor meget taletid du har tilbage, status på forbindelse og batteriniveau. Ved fuld opladning kan du snakke i 7 timer med svigermor, inden Voyager Legend skal lades op igen, og hvis du blot render rundt uden at sige et kvæk i din smartphone, går der 11 dage, inden headsettet skal lades op. Voyager Legend leveres med et opladningsetui, der giver helt op til 14 timers ekstra taletid og en opladningsbase til skrivebordet, så headsettet aldrig løber tør for strøm. Er du ejer af iPhone eller iPad, kan du følge headsettets batteriniveau direkte på skærmen. Har du – som jeg – en Android smartphone eller en tablet, kan du få en batteriindiator ved at downloade Plantronics MyHeadset app. Vejledende pris for Voyager Legend er 1.600 kroner.

www.plantronics.com/uk/product/voyager-legend

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.