Vista Start Menu – også gratis

Vista Start Menu – også gratis

Få et bedre overblik med Vista Start Menu. Det er et købeprogram, men der findes også en god gratisversion.

I den tid jeg har kørt Windows XP, har jeg fundet freeware eller købeprogrammer, som har gjort det lettere at holde øje med de ting, der ligger på maskinen. Jeg har ældre programmer, der gør det lettere for mig at flytte eller slette mapper, biblioteker eller enkelte filer. Siden jeg fik Windows Vista på en anden maskine sidste år, har jeg ofte følt en mangel på mere kontrol over hvad jeg har liggende og hvor det ligger henne.

Den normale startmenu, som ligger i Vista, synes jeg ikke er optimal, så jeg har i et stykke tid ledt efter et passende program, og her faldt jeg over programmet Vista Start Menu. Programmet skulle ifølge udviklerne kunne bruges til Windows NT, Windows 2000, Windows 2003, Windows XP, Windows Vista samt understøtte 64 bit maskiner.

Grundversionen er gratis
Der er sikkert nogle af læserne, der allerede kender programmet, men det er første gang jeg er rendt ind i Vista Start Menu. Det var let at installere, og under installationen fik jeg mulighed for at vælge om jeg ville beholde min normale menu i starten eller starte op med den nye. Der er mulighed for ikon på skrivebordet som værktøjslinie. Efter jeg har installeret programmet, har jeg fjernet alle ikoner fra skrivebordet, for jeg synes at det ser bedre ud uden, og jeg har egentlig ikke brug for dem mere, da jeg kan køre alt fra min nye startmenu.

Programmet fylder 2,7 MB. På firmaets hjemmeside er der en demonstration af, hvad programmet kan, både som gratis version og som købeversion. Hvis man har nok i gratisversionen, så ser det ikke ud til at der er tidsbegrænsning på, og hvis du hen af vejen skulle få lyst til at købe programmet, så burde det ikke ødelægge økonomien. Programmet koster blot 106 kroner, og så får du lidt ekstra med i hatten.

Jeg har som sagt kun testet det på Vista, og her synes jeg det kører udmærket, men du kan jo selv prøve, da grundversionen er gratis.

www.vistastartmenu.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.