Vind softwarepakke

Vind softwarepakke

Nu har du chancen for at vinde en softwarepakke fra producenten Magix. Magix fremstiller programmer til computeren, og der er især på multimedie-området at de har deres ekspertise. Nettips har tidligere skrevet om deres program til at overføre VHS til pc, deres videoredigeringsprogram Movie Edit Pro samt deres MusicMaker

Programmer som jeg varmt kan anbefale. Desuden producerer Magix også lidt mere hardcoreprogrammer til de mere øvede brugere. Her kan eksempelvis Movie Edit MX Premium, som sønnike har skrevet om, nævnes som et godt eksempel.

Nu lancerer Magix en konkurrence, hvor du kan vinde en softwarepakke, hvis du er dygtig til at snuppe billeder med dit digitale kamera. Det foregår via Magix’ Facebookside, og hvis du er god nok, vinder du  en pakke med Music Maker, Movie Edit Pro og Photo & Graphic Designer. Hvis du ønsker at komme i betragtning, skal du tage et billede med teamet Kreativitet. Konkurrencen har kørt siden den 8. oktober og slutter nu den 26. oktober, så du kan sagtens nå at være med. Der skal udpeges tre vindere, og disse udpeges dels af andre Facebook-likere samt en jury fra Magix. Det er gratis at deltage, og du må kun uploade ét billede. Bemærk at du giver Magix lov til at bruge billedet kommercielt.

Læs mere hos Magix

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.