Video: lær Photoshop på 25 minutter

Video: lær Photoshop på 25 minutter

Verdens bedste billedbehandlingsprogram hedder formentlig Photoshop. Siden 1987 begyndte dygtige folk at udvikle på programmet, og da Adobe købte rettighederne i 1988 tog programmet for alvor fart. Således udkom Adobe Photoshop 1.0 i 1990. Siden da er der løbet mange liter vand i åen. I dag anses Photoshop for at være kongen – og ja: Gimp får højest andenpladsen – idet Photoshop kan så mange delikate finesser, når det drejer sig om billedbehandling. Ulempen er, at Photoshop kan være en hård nød at knække, altså at komme ordentligt i gang med på grund af alle programmets muligheder.

Vores amerikanske venner på Lifehacker har sammensat en video, hvor man på under 25 minutter lærer Photoshops grundprincipper. Mange lærer Photoshop via kurser eller selvinstruerende materialer, men video guider er en enestående  mulighed at tage i brug, idet man får instruktion samtidig med at man ser, hvad der foregår. Man kan så efterfølgende afprøve eksemplerne i virkeligheden, hvis man altså ejer det kostbare software.

Videoklippet giver dig intro til værktøjslinjer og paletter i Photoshop. Desuden får du et indblik i menuerne samt hvad disse kan give dig af guldkorn.

www.lifehacker.com/#!5753459/learn-the-basics-of-photoshop-in-under-25-minutes

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.