Video for begyndere

Video for begyndere

Magix præsenterer et program, som de fleste kan bruge, når de skal redigere videoklip på computeren.

Digitale kameraer og videokameraer er i handlen som aldrig før. Folk i alle aldre er begejstrede for at videofilme, og det sker stort set overalt på ethvert tidspunkt. Diverse kameraer er supernemme at betjene, og der skal ikke den store ingeniøruddannelse til at for at trække scenerne ind bag linsen. Langt mere besværligt bliver det, når filmene skal klippes og redigeres på pcen. Her oplever mange mennesker store udfordringer. Den tyske softwareproducent Magix forsøger at hjælpe i denne situation.

Det sker med programmet Video Easy, som – helt forventet – er et program, der er let at gå til. Prisen ligger på 399 kroner, og så får man endda et stykke software i en dansk version. Lige netop denne detalje gør Video Easy interessant. Mange amatør-fotografer oplever nemlig store frustrationer, når de anvender billed- og videosoftware i udenlandske versioner.

Brugervenlighed er et af kodeordene i Video Easy. Det begynder for eksempel ved tilslutning af kameraet til computeren. Her hjælper introduktionsassistenten. Grænsefladen indeholder få og store symboler, og layoutet er klart med vejledning skridt for skridt. Introduktions- og hjælpevideoer gør det desuden nemmere at finde rundt. Hvis man har en YouTube-konto, kan man uploade videoklippene direkte fra programmet.

Hvis man er ude efter et videoprogram, som kan en hulens masse ting, skal man ikke købe Video Easy. Dertil er programmet alt for simpelt. Det når overhovedet ikke på højde med professionelle programmer, og hvis man går efter fancy muligheder, bør man holde fingrene fra Video Easy. Er man derimod ude efter et alternativ til Windows Movie Maker eller lignende titler, er Video Easy anbefalelsesværdigt.

www.magix.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.