Verdens første kurvede smartphone

Verdens første kurvede smartphone

LG, som er blevet særdeles populære for deres Nexus 5 smartphone, præsenterede en nyskabelse på årets CES i Las Vegas. CES, som er verdens mest efterstræbte messe for gadgets og dingenoter, havde nemlig æren af at kunne overlade ordet til LG. LG havde nemlig en banebrydende opfindelse på tapetet: den kurvede smartphone. Tidens smartphones er firkantede lige tingester, men med den kurvede udgave er der altså skabt grobund for at tøjproducenter skal tænke i anderledes baner, når de udformer fremtidens lommer. Nej, spøg til side. Lad os da hellere se den nye smartphone fra LG i bedene. Den hedder LG G Flex og har en skærm på 6 tommer. Uhm, spændende.

Nå, det epokegørende er altså den kurvede udformning, som skulle gøre den særdeles behagelig at have i hånden, når den holdes op til ansigtet. Den følger så at sige ansigtets form, og dermed skulle lydkvaliteten være blevet forbedret markant, idet mikrofon er lige ved munden og højttaleren lige ved øret. Samtidig skulle den kurvede skærm gøre det mere behageligt at se film eller spille spil på den fikse Android smartphone.

Ridser på bagsiden forsvinder

En anden interessant finesse ved LG G Flex er den såkaldte selvhelende bagside. Og jo, du læste rigtigt. Bagsiden skulle være selvhelende, hvilket på dansk betyder at ridser glattes ud og forsvinder på bedste Rune Klan maner. Hvis du Youtuber LG G Flex vil du sandsynligvis finde videoklip, hvor markante ridser forsvinder som dug for solen. På bagsiden forefindes desuden en række knapper, der skulle være nemmere at få fingrene i.

Indmaden er naturligvis også up to date. Qualcomms Snapdragon 800 gør at telefonen præsterer fantastisk med detaljeret grafik – desværre i en skuffende Android 4.2. Om jeg begriber at man præsenterer en smartphone med så forældet version af fantastiske Android. Telefonen leveres i titan silver, hvilket garanteret er et forsøg på at efterligne HTC Ones elegante design. Der er ingen grund til at telefoner altid skal være sorte. Om jeg skal have denne LG G Flex? Nej, det skal jeg ikke. For lang tid siden lovede jeg mig selv, at LG og jeg var færdige med hinanden, men det skal ikke forhindre mig i at give LG lidt PR, når de nu smider nyskabelser på markedet.

www.lg.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.