Verdens farligste hjemmesider

Verdens farligste hjemmesider

Symantec Cybercrime Index fortæller dig hvad du bør undgå på nettet – her og nu. Dagligt hører man historier om folk der er blevet udsat for cyberkriminalitet i en eller enden form. Og det er ikke altid lige let at holde sig opdateret med hvad der sker på den front, og hvilke søgeord og hjemmesider man definitivt skal holde sig langt fra.

Symantec tilbyder en gratis tjeneste
Sikkerhedsselskabet Symantec (mest kendt for sine Norton-produkter) lancerede for en tid siden en nettjeneste kaldet Cybercrime Index. Det er en slags nyhedsside som har til formål at holde dig opdateret på hvad der er de største trusler – her og nu, hvilke søgeord og hjemmesider du bør undgå, hvor truslerne befinder sig, hvilke sektorer der rammes mest, og hvordan udviklingen har været over en tid – for at nævne nogle.

Oversigterne opdateres kontinuerligt, og er gratis at bruge. Der er selvfølgelig lidt reklamer på siden, Symantec forsøger at få besøgende til at downloade og købe nogle af deres sikkerhedsprodukter, via linket ”Protect Yourself” nederst i skærmbilledet. Er du ikke interesseret i at betale for sikkerheden, findes der flere gode gratis alternativer

Altid opdateret
Uanset hvad du bruger af sikkerhedsprogrammer er oversigterne et besøg værd for den der ønsker sig at være opdateret om det sidste nye på trusslsfronten.
Du finder tjenesten her (kræver Flash)
 
Cybercrime findes også i en mobil udgave, som ligger her: http://www.nortoncybercrimeindex.mobi/

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.