Verdens bedste golfspil

Verdens bedste golfspil

Kære læser, lad mig betro dig en hemmelighed: jeg er blevet bidt af golf. Altså, den hersens idrætsgren, hvor man bevæger sig rundt på græsplæner, sandbunkers og rough underlag, og hvor man samtidig skal forsøge at ramme en bitte golfkugle, så den lander så tæt på et flag som overhovedet muligt. Jo, golf er en fremragende sport, og den udfordrer på mange leder og kanter. Golf udforskes dog også på computeren. Dels via min hjemmeside om danske golfbaner og dels via online spillet WGT – gratis golfspil på nettet


Men nu spiller jeg også golf på husets Xbox 360. Electronic Arts har nemlig lige sendt et nyt golfspil ud på markedet, og lad mig bare starte med at sige, at det er fremragende underholdning. Spillet hedder Tiger Woods PGA TOUR 12: The Masters, og den skarpe læser bemærker at Tiger Woods stadig er superikonen på spillet, som igennem en årrække har været det dominerende golfspil på markedet. Og dominansen fortsætter. På visse områder minder spillet om tidligere udgaver, men som noget helt nyt i denne nyeste version kan man som spiller opleve de historiske traditioner under Masters-turneringen og påbegynde deres vej mod titlen som Masters-vinder. Større bliver det ikke!


Ned til mindste detalje
Der er dog også andre nyskabelser i Tiger Woods PGA TOUR 12: The Masters. Karrieredelen er blevet forbedret så du starter som amatør og bevæger dig ind i pro-verdenen, du får et nyt caddiesystem hvor din caddie muligvis giver dig gode tips og tricks, en præsentation af spillere og baner, som du kender det fra fjernsynet, og så er der naturligvis både nye baner og spillere på tapetet. Den legendariske golfbane Augusta National Golf Club er blevet laserscannet, og dermed får du en temmelig nøjagtig kopi af banen. Hvert eneste træ, hver eneste busk og hver eneste lille knold på de forskellige greens er blevet genskabt ned til mindste detalje.  Imponerende arbejde.


Skal der enkelte spillernavne på bordet kunne dette eksempelvis være Zach Johnson, Rickie Fowler og Bubba Watson. På banesiden får du altså Augusta National Golf Club samt 13 andre storslåede golfbaner, bl.a. Royal Melbourne Golf Club, St. Andrews Links og Pebble Beach Golf Links.   
Dette labre golfspil udkommer til Xbox 360, PlayStation3 og Wii, og hvis du ejer et balancebræt til din Wii, har du mulighed for at optjene balancepoint til din konto. Nu er det som før skrevet Xbox 360 versionen jeg har set nærmere på, og når det handler om virtuelle golfoplevelser, kan dette golfspil varmt anbefales. Det får topkarakterer med på banen herfra!


www.easports.com/golf

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.