Vejret på din mobiltelefon

Vejret på din mobiltelefon

I øjeblikket er det dejligt koldt i Danmark. Vinteren er over os trods klimatopmøde, og huer, handsker samt halstørklæde er fundet frem fra skufferne. Vi følger som altid pænt med når det handler om vejret de kommende timer og dage, og her har vi stor hjælp fra tv, tekst-tv og internet. Men hvad nu hvis man kun har sin mobiltelefon på sig? Er man så strandet i et uvidende vejrdilemma? Nej, heldigvis er der råd for det. Se bare her.

Først og fremmest kan jeg anbefale DMIs mobile version af deres vejrinformationer. DMI har sammensat en speciel udgave af deres hjemmeside, og den henvender sig primært mod mobiltelefonfolket. Her får du en let tilgængelig udgave af vejret forskellige steder, og designet på versionen passer fint til de fleste mobiltelefoner og smartphones.
www.dmi.dk/dmi/mobil/til_lands.htm

Og så er der SPBs specielle vejrtillæg, som kan downloades fra deres hjemmeside. Navnet på systemet hedder  SPB Weather 2.0 og er nu tilgængelig I en version til mobiltelefoner med Symbian styresystem. Her finder du vejrudsigten for mere end 10.000 byer i hele verden, og selv om det er så som så med danske byer, så finder du såmænd nok en by i nærheden af dig. Du har hermed adgang til femdøgnsprognoser for mange byer, og det virker på både telefoner med trykfølsomme skærme og dem uden…
www.spb.com

Hvordan tjekker du vejret på mobilos?

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.