Varm pc – kolde lår

Varm pc – kolde lår

Denne artikel forfattes med en bærbar computer på lårene. Jeg sidder i en lænestol med armlæn, og da der ikke lige er et pasende skrivebord eller stol i nærheden, har jeg altså placeret maskineriet på mine lår. Og det er der rigtigt mange mennesker der gør dagligt. Så sidder vi her med tastatur, skærm og musepad i passende afstand, og siddestillingen er egentlig ok bekvem, så længe det ikke skal vare alt for længe ad gangen. Problematikken med at sidde en bærbar computer på skødet er blot, at det kan ødelægge mine fertilitetsevner – altså evnerne til at skabe familiær forøgelse. Problematikken skyldes den varme, som computeren kaster af sig.

En bærbar computer kan faktisk blive op til 50 grader varm, og ud over at det kan blive ubehageligt varmt, så kan det også få fatale følger for mænd og deres evne til at gøre kvinder gravide. Nu er det jo ikke hverdagskost med denne slags emner her på Nettips, men forandring fryder, og når Targus sender en pressemeddelelse ud med sådan et emne, griber jeg ideen. Targus producerer en række forskelligt udstyr til computerbrugerne, og her er det nok mest deres gode tasker de er kendt for. Men nu er Targus også på banen med et produkt, der køler den varme computer ned.

Produktet hedder Premium Lap Chill Mat, og der er tale om en køleenhed – en slags kølemåtte- som hæver computeren nogle centimeter fra lårene. Samtidig kører to næsten lydløse blæsere, som får strøm via computerens USB indgang. Måtten har desuden en række lufthuller så den kan komme af med den varme, som stammer fra den bærbare computer. Måtten er beklædt med neopren, så den føles blød og behagelig, når den ligger på skødet. Den hælder desuden en smule på skrå, så skrivestillingen forbedres. Prisen er 349 kroner.

www.targus.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.