Vandtætte kameraer fra Pentax

Vandtætte kameraer fra Pentax

Når det handler om digitale kameraer falder snakken ofte på mærker som Canon, Nikon, Sony og Pentax. Pentax har nyligt udsendt en pressemeddelelse, hvor de gør opmærksom på en ny serie kameraer, som både er kompakte og vandtætte. Der sættes tre nye kameraer på butikkernes hylder, hvor der blandt andet er GPS i et af de digitale kameraer. Men lad os se hvad Pentax ellers gør for at friste os forbrugere til at købe et af de digitale kameraer. Vi starter med WG-3 serien.


Først og fremmest slås der på det vandtætte kamera. De skulle kunne tåle at blive trukket ned under vandoverfladen i 14 meters dybde og i op til 2 timer. Desuden er kameraerne stødsikre. 16 megapixels med en bagbelyst CMOS censor og 4 gange ægte zoom. Displayet er på 3 tommer med 460.000 pixels, så der skulle være rimelig chance for at vurdere billedet på stedet. Kameraerne har en fokuseringsafstand på 1 cm og kan forstørre selv i denne position, og dermed kan man fotografere ting og sager, som næsten ikke kan ses af det menneskelige øje. De kan naturligvis optage video i HD kvalitet og med 30 billeder pr sekund. WG-3 GPS kan oplades trådløst via en Qi-oplader, og så kan den indbyggede GPS fortælle om position, tryk og digitalt kompas. Priserne er 2399 og 2699 kroner og slippes fri i slutningen af marts.


WG-10 er mere enkel og deraf også billigere. Prisen er 1599 kroner, og så får du et kamera der er vandtæt ned til 10 meter, to timer i træk. Desuden har dette digitale kamera makro/mikroskop-fotograferingsfunktion, HD-optagelse, 2,7” LCD, 5x optisk zoom med 28mm vidvinkel og tre forskellige digitale billedstabiliseringssystemer. Dette kamera rammer også butikkerne i slutningen af marts.


www.pentax.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.