Utro kvinder under VM

Utro kvinder under VM

Mand! Tag dig i agt! Hvis du altså er henslængt til den ene VM fodboldkamp efter den anden. Du risikerer nemlig at din kone eller kæreste er dig utro under VM. Det er i al fald budskabet fra et website, der er eksperter udi utroskab. Sitet hedder Victoria Milan, og mange skulle efter sigende have en konto dér, hvis eneste formål er at skabe forbindelse imellem mennesker, som allerede er i et forhold. Det i sig selv er jo smagløst, men mon ikke at Victoria Milan blot vil undskylde sig med, at hvis de ikke gør det, er der nok andre der gør det. Lige som pushere ville svare, hvis man spørger dem hvorfor de sælger hash og hpårde stoffer til teenagere. Men altså, VM i fodbold kan være en bombe for dit parforhold, hvis du ikke tager dig i agt. Siger Victoria Milan altså. Og hvorfor så det?

Jo, den store årsag er at du formentlig giver hende alt for lidt opmærksomhed, mens kampene står på. 66 procent af de allerede potentielle utro kvinder siger nemlig at de er ekstra motiverede til at foretage sidespring under VM, fordi manden i huset er så fokuseret på de uinteressante fodboldkampe. VM er med andre ord den oplagte tid til at finde sig en elsker, som sandsynligvis ikke er fodboldtosse. Og som om at det ikke er nok. De kvinder, som sidder ved deres mænds sider for at se fodbold, er slet ikke interesseret i taktik eller taktiske udskiftninger. Næ nej, de sidder udelukkende klistret til skærmen for at se på veltrænede mænd og lækre mandeben. Så kan kvinderne sidde der og forestille sig affærer med de berømte fodboldspillere.

Og disse spillere skal helst komme fra Middelhavsområdet. Mørklødede mænd er åbenbart det helt hotte for den moderne kvinde. Spanien er det foretrukne land, mens Frankrig og Italien kommer på de næste pladser. Kvinderne har også afgivet deres stemmer i forhold til den mest lækre spiller under VM, og det er vel ikke overraskende Ronaldo. Denne eminente fodboldspiller, som er bedre end Messi, Robben og Pirlo, er en sikker nummer et. Det skyldes måske ikke så meget hans gode fodboldspil, men nok mere det charmerende smil, den veltrænede krop og det labre smørhår. Gætter jeg på. For kvindelige læseres skyld bringer jeg her en top-liste over de mest eftertragtede spillere under VM. Næsten 2.000 danske kvindelige medlemmer af Victoria Milan deltog i undersøgelsen.

Hvilken spiller vil du helst have en affære med?
1. Christiano Ronaldo, Portugal: 23 pct.
2. Neymar, Brasilien: 16 pct.
3. Eden Hazard, Belgien: 13 pct.
4. Gerard Pique, Spanien: 11 pct.
5. David Villa, Spanien: 9 pct.
6. Steven Gerrard, England: 8 pct.
7. Leo Messi, Argentina: 6 pct.
8. Robin Van Persie, Holland: 6 pct.
9. Yoann Gourcuff, Frankrig: 3 pct.
10. Cesc Fabregas, Spanien: 2 pct.

www.victoriamilan.dk

{fcomment}

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.